Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    746
Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.439
Поени од реакции
23.320
А кога ќе ми текне дека напредниот слободен народ низ Европа и САД купуваа книги, маици и акциони фигури од циганов горе. Не би ме изненадило доколку некој кајганџија од спротивниот камп има вакво нешто на рафт дома.

F-R4bpsXQAA6IWb.png

Муабетов, ние и Кина - милијарда народ. :icon_lol:

photo_2023-11-07_22-43-14.jpg

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422

Мочање.

Во исчекување на Абрахмси и Ф16ки.

@jamajka Што мислиш сега, т35 и Јак-9 ќе извадат русиве? :LOL:
Па немаат други... све им уништија, прашај го осинт.
Автоматски споено мислење:

Еве убедливо најдобра верзија...

Последно уредено:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.538
Поени од реакции
35.315
^^ Инфлација, а?
Значи Америте како си ги молзат вазалите... Јас мислам во турско не плаќале поголеми реални даноци.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.195
Поени од реакции
13.587
Сличен проблем имаа и во Џерманистан.

Ама медиумите го стишија бламот.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.538
Поени од реакции
35.315
Делузија... Но за волја на вистината Украинците имаат важен продор кај доле источно од Керсон. Ништо значајно за сега, ама најветувачки од се што имаат досега во „офанзивата“ и посебно е важно заради релативната близина до Енергодар.

Да ова се дешава преку пресушеното езеро за кое кажуваа приказни дека Русија сами си ја срушиле браната па уште Клинтон и компанија како недоквакани се смееја „каде е продорот“ . Епа еве го. Наводно почнале и артилерија и тешка техника да пренесуваат.
Автоматски споено мислење:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.195
Поени од реакции
13.587
Кое лицемерие само.

Германија 10 пати го ја зголемила доставата на оружје кон Израел, Штанмаиер изјавил дека историска обрска имаат кон Израел поради холокаустот и ВВ2.

Океј све тоа.

Тоа што потепавте 30 милиони словени и други. За нив, како рече Шолц престанале да чуствуваат одговорност пред Русите за ВВ2 кога почна цела операција на Украина.

Абе само атомот е решение :icon_mrgr:

Член од
3 јули 2016
Мислења
197
Поени од реакции
611
Кое лицемерие само.

Германија 10 пати го ја зголемила доставата на оружје кон Израел, Штанмаиер изјавил дека историска обрска имаат кон Израел поради холокаустот и ВВ2.

Океј све тоа.

Тоа што потепавте 30 милиони словени и други. За нив, како рече Шолц престанале да чуствуваат одговорност пред Русите за ВВ2 кога почна цела операција на Украина.

Абе само атомот е решение :icon_mrgr:
Tri dena Berlin bev vcera se vrativ. Sekade kade shto pred mesec, dva, godina dena porano imashe ukrainski znaminja sega ima ili nekoe regionalno zname/germansko zname ili izraelsko zname. Zboram za administrativni zgradi. Nigde ne vidov ukrainsko zname.

Kajgana Shop

На врв Bottom