- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.633
- Поени од реакции
- 42.169
нема нешто Сторм Шедоу веќе, што е работава @Ne_sum_ja ? Се потрошија или нешто друго?
Нема повеќе цели за тави опасани оружја, знаеш веќе ја уништија руската армија и сега чекаат директива што понатамунема нешто Сторм Шедоу веќе, што е работава @Ne_sum_ja ? Се потрошија или нешто друго?
Русија ја призна Северна како Северна.Предпоставувам мисли за изрдози севеЏгански
Стапот е баце у раце на русите, они се најголема воена сила моментално. Украинците треба да ги потсетиме дека со глава ѕид не се бута.Украина уништи С-400 на руска територија. Сите ние и благодариме на Украина за тоа што ја потсети Русија дека војната е близу до нивната граница и дека стапот има два краеви.
Pa sto e kriva Ru sto nie smenivme ime ?Русија ја призна Северна како Северна.
Im kaza Lukasenko sto gi ceka ukrite...Стапот е баце у раце на русите, они се најголема воена сила моментално. Украинците треба да ги потсетиме дека со глава ѕид не се бута.
тие што им останале ќе биле за во музејнема нешто Сторм Шедоу веќе, што е работава @Ne_sum_ja ? Се потрошија или нешто друго?
И Русите досега 12 видеа извадија со ваквиве дронови, односно и тие пикаат дронови во рововите, убедливо FPV дроновите се pain in the ass (после ќе ги објавам). Инаку:Мртви се натрупале многу во Андриивка, страшно
Автоматски споено мислење:
Ова со дроновиве сите бариери ги пробија, војувањето е сменето засекогаш.
Во ровови им влегуваат
Во окно од самохотка му влезе
Автоматски споено мислење:
Во прозор на возило во движење
Само никако кај Зелениот низ прозор да му пратат. Можеби дека евреин па не смеат да го чепнат.Русите досега 12 видеа извадија со ваквиве дронови, односно и тие пикаат дронови во рововите,
П*чка им матер на сите кои ги користат цивилите (посебно своите) како жив штит без разлика од која страна се.Да не излезе само како со пазарот пред некоја недела ..
Не ми е јасно ни мене што чека, до сега 2 пати Крим и еднаш Москва.Ја незнам што чека Украина после вакви варварски курвински напади..не ми се јасни што зашто .. Треба фашистичка руска крв да се лие.