pogolemo gomno rasisticko od tebe nema... ne se izjasni dali sakas crnci da te ebat, ocigledno preferiras beli siptаrski kurovi ili eventualno americki ti ebam toa pederceto shareno.смрадчиња наци расистички. прелесно изложување на скриените влажни сништа. вас у принцип ви смета тој Бандера или како и да се вика што не бил русин, не дека ви смета неговата идеологија.
Хахахаха умри си тивко полека, на никој нема да му фалиш.pogolemo gomno rasisticko od tebe nema... ne se izjasni dali sakas crnci da te ebat, ocigledno preferiras beli siptаrski kurovi ili eventualno americki ti ebam toa pederceto shareno.
Ама затоа Бугарија и Романија беа пицикато спремани држави без никакви проблеми со корпуција и владеење на правото, здрав пример за сите во регионот па затоа беа примани во ЕУ... нели Тенеќе?Тоа е проблем на внатрешно уредување на државата и реално отсекогаш беше така, дури и кога Бранко и Фрчко тепаа албанци.
Уабво ти кажа човекот, води со пример- на пример мажи се за црнец првин па после викај “уа вакви сте онакви сте“. Не само “срам те било“...Told ya говно вмровско
ostaj me mene...Хахахаха умри си тивко полека, на никој нема да му фалиш.
Дури Вучиќ се договара со американиците, овие од ЕУ пенис ќе му јадат.Ова ли е таа слободна и демократска унија?
Не ги потценувајте ни Израелците, еве им го новиот преседник на собранието/кнесетот заедно со сопругот и деците (посвоени, секако не ги раѓал тој кељавиот).ke mu falis li ti na nekoj john od usa momentalno u bondstill ili poveke ke mu falis na bujar?
ne ne... ovoj e tipicno shareno pederce sto pushi siptаrski kurovi kaj stigne i normalno americkite gi smeta za superiorni. 99% od postovite mu se na ovaa tema i slicni nekoj samo da jade gomna, od kilometar smrdi na NGO gomno.Не ги потценувајте ни Израелците, еве им го новиот преседник на собранието/кнесетот заедно со сопругот и деците (посвоени, секако не ги раѓал тој кељавиот).
Бугарија уште не е спрeмна за во ЕУ. Политички се хаос, а Радев владее во тој хаос и тоа делумно заради ставовите кон Македонија.Ама затоа Бугарија и Романија беа пицикато спремани држави без никакви проблеми со корпуција и владеење на правото, здрав пример за сите во регионот па затоа беа примани во ЕУ... нели Тенеќе?
Мене од школо не ме пуштија никаде да одам, ќе ми пишеле неоправданиЕве ти кажи Арачиново кога беше заобиколено што напраивте или поточно кој ве спречи да влезете како сакаш така
…
Епа Вучко сака да дрпа инвестиции од Германија, а да биди близок со Русија, т.е. сака да ја тера политиката на Јосип Броз Тито.Ова ли е таа слободна и демократска унија?
И што сега Вучиќ роб да стане заради тоа?Епа Вучко сака да дрпа инвестиции од Германија, а да биди близок со Русија, т.е. сака да ја тера политиката на Јосип Броз Тито.
Уште не му е јасно дека тие инвестиции што ги прима Вучич од Германија, идат со меница.
Тој си мисли дека Германците бланко инвестираат во Србија, оти ги заболе за Србите?
Таков е светот во кој живееме....За жал....
Не треба да биди роб, нормално. Ама кога ќе се чатали дека Германија има најмногу инвестиции во Србија на цел Балкан, треба некој да му каже дека никој не дава пари за џабе и без интерес. Одлучил да ги земе, епа сега, од кога ќе се фатиш за орото после нема очеш нечеш. Јас кажувам како што е, не велам дека се треба да е така.И што сега Вучиќ роб да стане заради тоа?
Инаку кикоемцјувес ти беше подобар ник нејм.