Ќе има нова војна тука. Доста им беше на луѓето ваков мир.Беше во Босна, потоа Србија, на крај на Косово во дводневна посета, се сретна со претседателката, премиерот и со директорот на косовската разузнувачка агенција, со сите во оделни состаноци.
Чудна посета на директорот на ЦИА.
ќе ги пуштел до граница да прошетаат и ќе се вратат назад во база.Vucic kupil 12 borbeni avioni..
Se molat da se javat na kasa @Dardan-ia @punoНевиден скандал во Швајцарија: Политичарка со косовско потекло вежба пукање на слика од Богородица и Исус
Членката на швајцарската Либерална Зелена партија, Санија Амети, по потекло од Косово, е во центарот на скандалот што самата го предизвика откако на социјалните мрежи објави дека вежба пукање со пиштол на слика на Богородица која го држи Исус Христос во раце?!tocka.com.mk
Не е од Косово.Невиден скандал во Швајцарија: Политичарка со косовско потекло вежба пукање на слика од Богородица и Исус
Членката на швајцарската Либерална Зелена партија, Санија Амети, по потекло од Косово, е во центарот на скандалот што самата го предизвика откако на социјалните мрежи објави дека вежба пукање со пиштол на слика на Богородица која го држи Исус Христос во раце?!tocka.com.mkАвтоматски споено мислење:
Se molat da se javat na kasa @Dardan-ia @puno
Прашањето е колку носат име Репош, Костадин и Воислава....Не е од Косово.
Преку 3000 косовски албанци носат име ИСА, тоа е ИСУС.
Преку 3000 косовски албанки носат име Мерјем, Мејрем, Мерјеме, тоа е Марија.
Зборуваме за муслимани со такви имиња.
Што сторила погрешно не ми е јасно.Невиден скандал во Швајцарија: Политичарка со косовско потекло вежба пукање на слика од Богородица и Исус
Членката на швајцарската Либерална Зелена партија, Санија Амети, по потекло од Косово, е во центарот на скандалот што самата го предизвика откако на социјалните мрежи објави дека вежба пукање со пиштол на слика на Богородица која го држи Исус Христос во раце?!tocka.com.mkАвтоматски споено мислење:
Se molat da se javat na kasa @Dardan-ia @puno
Шиптaрисувала.Што сторила погрешно не ми е јасно.
Епа да беше србско име и презиме и да вежба на куранот беше погрешно и не јасно?Што сторила погрешно не ми е јасно.
Не може ни да ти биде јасно кога се обидуваш да размислуваш колективистички како борг. Смени го модот и почна да размислуваш индивидуално и прво што ќе ти падне во очи е да се запрашаш дали е нормално возрасна жена да стрела кон слика на мало беспомошно бебе, и што е со нејзиниот мајчински инстинкт, кој во овој случај го инхибира, ако воопшто и го поседува.Што сторила погрешно не ми е јасно.
требала да пука у слика од мајка тиШто сторила погрешно не ми е јасно.