- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.263
- Поени од реакции
- 84.361
и у Босна беше предходно
Ќе има нова војна тука. Доста им беше на луѓето ваков мир.Беше во Босна, потоа Србија, на крај на Косово во дводневна посета, се сретна со претседателката, премиерот и со директорот на косовската разузнувачка агенција, со сите во оделни состаноци.
Чудна посета на директорот на ЦИА.
ќе ги пуштел до граница да прошетаат и ќе се вратат назад во база.Vucic kupil 12 borbeni avioni..
Se molat da se javat na kasa @Dardan-ia @punoНевиден скандал во Швајцарија: Политичарка со косовско потекло вежба пукање на слика од Богородица и Исус
Членката на швајцарската Либерална Зелена партија, Санија Амети, по потекло од Косово, е во центарот на скандалот што самата го предизвика откако на социјалните мрежи објави дека вежба пукање со пиштол на слика на Богородица која го држи Исус Христос во раце?!tocka.com.mk
Не е од Косово.Невиден скандал во Швајцарија: Политичарка со косовско потекло вежба пукање на слика од Богородица и Исус
Членката на швајцарската Либерална Зелена партија, Санија Амети, по потекло од Косово, е во центарот на скандалот што самата го предизвика откако на социјалните мрежи објави дека вежба пукање со пиштол на слика на Богородица која го држи Исус Христос во раце?!tocka.com.mkАвтоматски споено мислење:
Se molat da se javat na kasa @Dardan-ia @puno
Прашањето е колку носат име Репош, Костадин и Воислава....Не е од Косово.
Преку 3000 косовски албанци носат име ИСА, тоа е ИСУС.
Преку 3000 косовски албанки носат име Мерјем, Мејрем, Мерјеме, тоа е Марија.
Зборуваме за муслимани со такви имиња.
Што сторила погрешно не ми е јасно.Невиден скандал во Швајцарија: Политичарка со косовско потекло вежба пукање на слика од Богородица и Исус
Членката на швајцарската Либерална Зелена партија, Санија Амети, по потекло од Косово, е во центарот на скандалот што самата го предизвика откако на социјалните мрежи објави дека вежба пукање со пиштол на слика на Богородица која го држи Исус Христос во раце?!tocka.com.mkАвтоматски споено мислење:
Se molat da se javat na kasa @Dardan-ia @puno
Шиптaрисувала.Што сторила погрешно не ми е јасно.
Епа да беше србско име и презиме и да вежба на куранот беше погрешно и не јасно?Што сторила погрешно не ми е јасно.
Не може ни да ти биде јасно кога се обидуваш да размислуваш колективистички како борг. Смени го модот и почна да размислуваш индивидуално и прво што ќе ти падне во очи е да се запрашаш дали е нормално возрасна жена да стрела кон слика на мало беспомошно бебе, и што е со нејзиниот мајчински инстинкт, кој во овој случај го инхибира, ако воопшто и го поседува.Што сторила погрешно не ми е јасно.
требала да пука у слика од мајка тиШто сторила погрешно не ми е јасно.