Ако неќиш да те замараат направи си блогче бе гонзолиер. Форум е сорбирно место каде од памтивек се собирале и дискутирале теми, идеи и пренесувале информации.Хахахахах, каква Трампедерчина еј. Кај да запознам Трампедери бе, во Југославија ли? Не биди недоквака квачка, оди малце образовај се пред на мене да ми кажуваш за што ме бивало. Првин си аноним кој до преес збореше како прогресивец ко мене се крие, а си со анонимен профил скриен на Кајгана бе Јузе од Америка. Не биди будала. А мене дали ме бива за музика или не, тоа јас си знам.
Ме бива и за дипломат братче уживај си ти. Ме бива мене, ама тебе ич не те бива у пробувањево да го стаиш Трамп у позитивно светло. Иначе од толку што се разбираш у Америчката политика, можда треба да почнеш ти да размислуваш да станеш Амерички политичар, само не знам како тоа ќе ти успее кога ич не те заболе за нивното минато и си вонземјанин таму кој покажуваш таков дисреспект и неразбирање...
Уживај, си имам Концерта ја (Риталин). Ама за тебе, очигледно немаш али имаш потреба, зашто не ни го стисна линкот да ме чуеш колку сум "слаб" на вербална база. Од тогаш до сеа друже, ја сум прогресирал за разлика од тебе.
Јас презентирам Гласот на Анти-Фашистичкото Собрание на Народно Ослободителна Македонија a.k.a. ГЛА.С.Н.О.М. - таму имаш друже поише логика у цел албум отколку цело твое разбирање на не знам ти каквата политика.
Иначе, една работа да те прашам чим толку се разбираш у политика... сфаќаш дека Трамп е само ТВ марионета, така? Или стварно веруваш дека он има моќ и дека он е човекот што ќе ги води работите? И дека е едини? Зашо Америка не е еден човек братче.
Биди поздравен, и те молам, не ме замарај више. Иди глеј си Јутуб поткасти или шо и да праиш, шо сакаш праи, само не ме замарај више.
All the best.
Трамп ваков или таков покушава да преговара со Русија за да се постигни некаков мир во Украина.Гледам презентираш некој анти-фашизам,против кој фашизам се бориш во моментов?Мислиш дека Трамп е фашист?Дали забранал слобода на говор?За разлика од Бајден и Камала,кои цензурираа и го напагаа секој шо има различен став од нивниот.Инаку левица во права смисла на зборот сега не постои.Ја купија Сорос и компанија и сега спроведуваат некои Woke глупости преку нивните платеници.Хахахахах, каква Трампедерчина еј. Кај да запознам Трампедери бе, во Југославија ли? Не биди недоквака квачка, оди малце образовај се пред на мене да ми кажуваш за што ме бивало. Првин си аноним кој до преес збореше како прогресивец ко мене се крие, а си со анонимен профил скриен на Кајгана бе Јузе од Америка. Не биди будала. А мене дали ме бива за музика или не, тоа јас си знам.
Ме бива и за дипломат братче уживај си ти. Ме бива мене, ама тебе ич не те бива у пробувањево да го стаиш Трамп у позитивно светло. Иначе од толку што се разбираш у Америчката политика, можда треба да почнеш ти да размислуваш да станеш Амерички политичар, само не знам како тоа ќе ти успее кога ич не те заболе за нивното минато и си вонземјанин таму кој покажуваш таков дисреспект и неразбирање...
Уживај, си имам Концерта ја (Риталин). Ама за тебе, очигледно немаш али имаш потреба, зашто не ни го стисна линкот да ме чуеш колку сум "слаб" на вербална база. Од тогаш до сеа друже, ја сум прогресирал за разлика од тебе.
Јас презентирам Гласот на Анти-Фашистичкото Собрание на Народно Ослободителна Македонија a.k.a. ГЛА.С.Н.О.М. - таму имаш друже поише логика у цел албум отколку цело твое разбирање на не знам ти каквата политика.
Иначе, една работа да те прашам чим толку се разбираш у политика... сфаќаш дека Трамп е само ТВ марионета, така? Или стварно веруваш дека он има моќ и дека он е човекот што ќе ги води работите? И дека е едини? Зашо Америка не е еден човек братче.
Биди поздравен, и те молам, не ме замарај више. Иди глеј си Јутуб поткасти или шо и да праиш, шо сакаш праи, само не ме замарај више.
All the best.
Убави прашања ама кој да ги одговори.Трамп ваков или таков покушава да преговара со Русија за да се постигни некаков мир во Украина.Гледам презентираш некој анти-фашизам,против кој фашизам се бориш во моментов?Мислиш дека Трамп е фашист?Дали забранал слобода на говор?За разлика од Бајден и Камала,кои цензурираа и го напагаа секој шо има различен став од нивниот.Инаку левица во права смисла на зборот сега не постои.Ја купија Сорос и компанија и сега спроведуваат некои Woke глупости преку нивните платеници.