Препораки за игри

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
И јас мислев така, ама кога ќе ја заиграш забораваш на сето тоа. Едностварно ти стануа зависна,, и сакаш да го помиш тој дел, па уште еден и уште еден.
...И така .... си продолжуеш со играње, си играш ли си играш.... со нетрпение очекуваш нешто да се деси со што ќе ти се разјасни играта... ама..излегуе... the end... и така си буљиш во екранот ко зелен...:D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Јас ја играв, добра е играта во целост, е сеа ако си повеќе по пуцаљки тогаш нема да ти се допаѓа, пукањето не е баш најдобар дел од играта, ама можеш скроз да игнорираш пукање низ цела игра. Графиката е на солидно ниво иако играта е од пред 2 години веќе, а freerunning-от е закон. Се на се, добра игра, само зависи тебе кои жанрови ти се допаѓаат :)
Ја ставив за download па ќе видиме.Ако не можам да ја играм се самоубивам.
на оваа конфигурација ќе ја играм на Медиум барем?:
Dual core CPU @ 2.51Ghz
RAM 2 gb
Nvidia GeForce 9500 Gt 1 gb ?

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Не се сек
Ја ставив за download па ќе видиме.Ако не можам да ја играм се самоубивам.
на оваа конфигурација ќе ја играм на Медиум барем?:
Dual core CPU @ 2.51Ghz
RAM 2 gb
Nvidia GeForce 9500 Gt 1 gb ?
Не се секирај, јас на
Pentium 4 3.0ghz
2gb ram
HD 4730
ја играв на high...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
...И така .... си продолжуеш со играње, си играш ли си играш.... со нетрпение очекуваш нешто да се деси со што ќе ти се разјасни играта... ама..излегуе... the end... и така си буљиш во екранот ко зелен...:D
Баш така хахаха

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Па би требало, зависи од резолуција :)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Прашањето е од 3ката дали е подобра. Тоа е врвот на серијалот.
da, mozam da kazam deka e kako 3 bidejki na 4 i 5 ni edna kampanja nemam zavrseno bidejki mi bese mnogu glupa, a 3 ja igrav do den denes se dodeka ne izleze 6.

Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
^ За каква конфигурација?

За слаба....Need For Speed III (Hot Persuit, првата и најдобрата)

За подобра можеш да ја пробаш Split/Second, таа е интересна и има таква опција.
Да да ако знаеш некоја нова за појак компјутер супер, ако не фала ти за овие ке ги симнам ке ги пробам би требало да завршат работа ако не се многу стари (y)(y)(y)

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Епа NFS III ти е од `98-ма друже :D

Моеш и TOCA Race Driver 3 да ја пробаш, чим имаш појак компјутер... :)

М

Мартин`

Гостин
Луѓе дај препорачајте некоја пукачка/стратегија игра добра да разбиеме досада :)
Конфигурацијата ми е следна .. 3.20 GHZ процесор / 3.25 GB рам / графичка ATI Radeon HD 4800

П

Паган-др

Гостин
Земав нова машина. Сеа, помеѓу NFS од Pro Street па наваму, CoD после 2ката, Duke Nukam, Assassins Creed последнава, Dirt 3, шо да почнам прво?

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Земав нова машина. Сеа, помеѓу NFS од Pro Street па наваму, CoD после 2ката, Duke Nukam, Assassins Creed последнава, Dirt 3, шо да почнам прво?
Ај честито, шо specs ти има машината. :cool:

Моја препорака ти е Assassin's Creed Brotherhood прво.

П

Паган-др

Гостин
Ај честито, шо specs ти има машината. :cool:

Моја препорака ти е Assassin's Creed Brotherhood прво.
У кратки црти процесор i5, 8 гига на 1600 рам, графичка џифорс 450гтс 1 гига.

Уште некој нека каже мислење, од утре почнувам. :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Си ги играл старите Assassin's Creed?
Ако не, играј ја 2-ката па оваа последната, кецот не е којзнае што во споредба со овие двете.
Ако си ги играл, тогаш почни од COD4 и World At War, тие двете се супер, а MW2 и Black Ops не чинат. Duke Nukem е meh, просек, а DiRT3 на тастатура не се контролира баш најдобро.

Инаку супер е конфигурацијата, од кај ја зеде и колку пари? :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Си ги играл старите Assassin's Creed?
Ако не, играј ја 2-ката па оваа последната, кецот не е којзнае што во споредба со овие двете.
Ако си ги играл, тогаш почни од COD4 и World At War, тие двете се супер, а MW2 и Black Ops не чинат. Duke Nukem е meh, просек, а DiRT3 на тастатура не се контролира баш најдобро.

Инаку супер е конфигурацијата, од кај ја зеде и колку пари? :D
Сега се сетив,ќе може Metro 2033 да ја игра?

Kajgana Shop

На врв Bottom