Препораки за игри

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Јас ја играв, добра е играта во целост, е сеа ако си повеќе по пуцаљки тогаш нема да ти се допаѓа, пукањето не е баш најдобар дел од играта, ама можеш скроз да игнорираш пукање низ цела игра. Графиката е на солидно ниво иако играта е од пред 2 години веќе, а freerunning-от е закон. Се на се, добра игра, само зависи тебе кои жанрови ти се допаѓаат :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
КОга искочи бе. да им е*ам пиратите, едвај ја чекам, да се направи пауза од генеричкиве FPS (FEAR 3), требаше чак на 5 јули да искочи. Како што рече колегава над мене многу е , ќе чекаме рипек, SF4 2гб ја направија.
АЈде, ајде, Бајсон да го покори светот пак. :sneaky::sneaky:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Јас ја играв, добра е играта во целост, е сеа ако си повеќе по пуцаљки тогаш нема да ти се допаѓа, пукањето не е баш најдобар дел од играта, ама можеш скроз да игнорираш пукање низ цела игра. Графиката е на солидно ниво иако играта е од пред 2 години веќе, а freerunning-от е закон. Се на се, добра игра, само зависи тебе кои жанрови ти се допаѓаат :)
Па добро,значи да не ги жалам гигабајтите.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Dobiv beta kluc za Heroes 6 i da vi kazam mnogu e podobra od 4 i 5 del. graficki i igrivost

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
А дали некој може да препорача тркачка игра на која ке може да се тркаат двајца играчи во исто време, Екранот е поделен на два дела и двајцата можат да си ја гледаат колата, знам порано играв со другар ми една таква ама никако да ми текне како се вика :(:(:(

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
^ За каква конфигурација?

За слаба....Need For Speed III (Hot Persuit, првата и најдобрата)

За подобра можеш да ја пробаш Split/Second, таа е интересна и има таква опција.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
(во кратки црти) Што игра е чудово?

- Сега ѕирнав. Ова е нешто во стилот на BRAID?
Дај некоја споредба со BRAID, што е добро, лошо.... :)
Играва е уникатна, како прво дизајнот на играта, графиката е стварно убава. Иако е само црно-бела преубава е за очи.

Играш со детенцето и како одиш натака играта е се потешка и потешка. Имаш загатки за решавање за кои треба мислење и тоа убаво. Единствена мана ми беше тоа што е премногу кратка. Повеќе од 4 часа мислам дека не е. Тамам станува интересна играта завршува. Нема ни приказна ништо, незнам зошто трчав од каде дошло детенцето, зошто си во тој свет. Нема никакво објаснување.

--- надополнето: Jun 30, 2011 10:23 PM ---
А да во играва освен што е кратка друго ама баш ништо не е лошо. А добро е АМА БАШ СЕ:

Ете кој ја играл може да потврди.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Играва е уникатна, како прво дизајнот на играта, графиката е стварно убава. Иако е само црно-бела преубава е за очи.

Играш со детенцето и како одиш натака играта е се потешка и потешка. Имаш загатки за решавање за кои треба мислење и тоа убаво. Единствена мана ми беше тоа што е премногу кратка. Повеќе од 4 часа мислам дека не е. Тамам станува интересна играта завршува. Нема ни приказна ништо, незнам зошто трчав од каде дошло детенцето, зошто си во тој свет. Нема никакво објаснување.

--- надополнето: Jun 30, 2011 10:23 PM ---
А да во играва освен што е кратка друго ама баш ништо не е лошо. А добро е АМА БАШ СЕ:

Ете кој ја играл може да потврди.
Тоа што викаш дека НЕМА НИ ПРИКАЗНА НИ НИШТО, џабе ми е играта. 120% од игрите ги играм ради приказните.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
И јас мислев така, ама кога ќе ја заиграш забораваш на сето тоа. Едностварно ти стануа зависна,, и сакаш да го помиш тој дел, па уште еден и уште еден.

Ќе излезе па ќе видиш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom