K
kalimer0
Гостин
^ Youtube is your friend
Да, вака на прв поглед ми се свиѓа,ама некој да ја играл па да каже,за ЈуТјуб уште одма видов.^ Youtube is your friend
7.18 GBКолку Гб е?
Па добро,значи да не ги жалам гигабајтите.Јас ја играв, добра е играта во целост, е сеа ако си повеќе по пуцаљки тогаш нема да ти се допаѓа, пукањето не е баш најдобар дел од играта, ама можеш скроз да игнорираш пукање низ цела игра. Графиката е на солидно ниво иако играта е од пред 2 години веќе, а freerunning-от е закон. Се на се, добра игра, само зависи тебе кои жанрови ти се допаѓаат
Прашањето е од 3ката дали е подобра. Тоа е врвот на серијалот.Dobiv beta kluc za Heroes 6 i da vi kazam mnogu e podobra od 4 i 5 del. graficki i igrivost
(во кратки црти) Што игра е чудово?
Играва е уникатна, како прво дизајнот на играта, графиката е стварно убава. Иако е само црно-бела преубава е за очи.(во кратки црти) Што игра е чудово?
- Сега ѕирнав. Ова е нешто во стилот на BRAID?
Дај некоја споредба со BRAID, што е добро, лошо....
Тоа што викаш дека НЕМА НИ ПРИКАЗНА НИ НИШТО, џабе ми е играта. 120% од игрите ги играм ради приказните.Играва е уникатна, како прво дизајнот на играта, графиката е стварно убава. Иако е само црно-бела преубава е за очи.
Играш со детенцето и како одиш натака играта е се потешка и потешка. Имаш загатки за решавање за кои треба мислење и тоа убаво. Единствена мана ми беше тоа што е премногу кратка. Повеќе од 4 часа мислам дека не е. Тамам станува интересна играта завршува. Нема ни приказна ништо, незнам зошто трчав од каде дошло детенцето, зошто си во тој свет. Нема никакво објаснување.
--- надополнето: Jun 30, 2011 10:23 PM ---
А да во играва освен што е кратка друго ама баш ништо не е лошо. А добро е АМА БАШ СЕ:
Ете кој ја играл може да потврди.