Препораки за игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Dajte preporacajte mi nekoja western igra kako red dead redemption .. ama za pc !! Osven call of juarez taa ja imam igrano :) Fala ..
Хмм, шознам, има една Gun. Добро е прифатена и од играчите и од критиката.

Туку, мое мислење, ако си играл скоро слична ваква игра не играј пак игра од ист жанр со иста тематика, смени нешто друго. Остави ја оваа за следниот месец. Јас незнам кога си ја играл или дали воопшто си ја играл Red Dead..., ама ако си ја играл тогаш тој е мојот совет.

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Хмм, шознам, има една Gun. Добро е прифатена и од играчите и од критиката.

Туку, мое мислење, ако си играл скоро слична ваква игра не играј пак игра од ист жанр со иста тематика, смени нешто друго. Остави ја оваа за следниот месец. Јас незнам кога си ја играл или дали воопшто си ја играл Red Dead..., ама ако си ја играл тогаш тој е мојот совет.
Ja ima red dead za pc ?? :O jas mislam deka samo za xbox 360 ima

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Ја симнав TD Unlimited 2. Прв впечаток ми е добра графика, али некако не ми е нешто посебно целата игра, можда дека сум навикнат на Need For Speed, а TD не сум играл од една (незнам која) што ја имав за PS1. И мислам дека тие 6те тестови се прилично тешки и многумина ќе ги одтераат од играта на самиот почеток.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ПРвиот дел ми беше безвеза ептен, ама ај и 2-кава ќе ја пробаме да видиме што како. Како и да е останува да ги почекаме Dirt 3, Shift 2, Forza 4. Оваа нека ни биде како загревање :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
дајте препорака за игра слична на street fighter ..значи борба 1 на 1 како у стритот... ама поскормна конфигурација да бара :)

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
DotA ја креира Guinsoo.. ко што знаете дота е мапа на воркрафт, и самата мапа стана попозната од целата игра, така да Guinsoo и компанија решија да направат своја игра со гејмплејот од дота.

Guinsoo му ја предаде DotA на Icefrog, и со риот ја створија League of Legends
знам дека ова е referral link, ама имам бонус од тие што би се зачлениле од линков, за возврат би ви помогнал/одговорил на се што е поврзо со играва.

https://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c604703b674b

Додатоци:

- После зачленувањето ја спуштате играта (Околу 1 гига)
- Постојат

• Custom game: Си креирате игра, како тренинг, победите/загуби не се тракираат
  • Normal game: Се тракираат само победи и партии каде што сте излегле (leavers busted).. и воедно колку крипови имате убиено, и колку хероите имате убиено, или при нивно убивање асистирано, а богами и искршени кули.
  • Ranked game: Се тракираат исто како и претходното, но со додаток на изгубени партии, и се води статистика со кој херој колку имате постигнато: average, убиства,асистенции, magic,physical damage dealth и сл (ранкед се игра само откако ќе стасате до лвл 30)
- Играта е бесплатна (со кеш се купуваат скинови)
- Покрај вообичаените 4 магии кај дота, тука хероите секој поединечно има свој Passive, како и 2 бонус магии кои можат да се одберат за секој од хероите.

- Постои rune system: т.е Можете да си ставате attack speed, health regen, mana regen, movement speed bonus и слично

- Постои mastery tree. За разлика од рунес, тука имате 30 points за секој lvl можете нешто да разјачате :aplauz:
Offence / Defence / Utility

- Champion selection
championselect.jpg

- Ranked stats:

Normal stats:
goldbluesilver.jpg

Историја од партиите:

Тоа би било тоа, ако не ви е јасно нешто прашајте.

Поздрав

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не е нова игра туку е пародија на CALL OF DYTU .....:pos2::vozbud:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.700
SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS MOST IMPORTANT PERSON OF EXTREME SERGEANTS TO THE MAX ... :pos: U have found a meaningless stick... :pos:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Абе не туку се смејте ..... симнете си ја и изиграјте ја .... паѓање од смеење е..... играта е само 760мб...:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom