Препораки за игри

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Остануваат уште 20тина дена до излегувањето на Mass Effect 2..

Гласот и ликот на девојката припаѓаат на Yvonne Strahovski од Chuck.. yummy :)

Член од
7 јануари 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0

Army Of Two

Оваа мислам дека е излезена само за XboX 360 а за ПЦ незнам

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Dark Void

Mass Effect 2

Army Of Two

Battlefield Bad Company 2
Во Dark Void разбрав ќе го имало Никола Тесла, или нешто во играта ќе било поврзано со него. Мислам на ЕНТЕР емисијата дека слушнав.
А за Battlefield Bad Company 2, изгледа дека мултиплеерот ќе биде бесплатен, како што беше кај сите Battlefield серијали. Ако биде бесплатно, им спуштам капа на дечките :) Одлична пуцачка игра е :)
Mass Effect, кецот не сум ја играл. Двојкава ќе биде продолжение или сосем нешто друго? Ако е продолжение, да зеам да ја свртам кецов овие денови :)

Army Of Two

Оваа мислам дека е излезена само за XboX 360 а за ПЦ незнам
Само за XBOX360 и за PS3, искача за 4 дена.

Serdaroth

Flying kicks.
Член од
10 септември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
Mass Effect, кецот не сум ја играл. Двојкава ќе биде продолжение или сосем нешто друго? Ако е продолжение, да зеам да ја свртам кецов овие денови :)
Кецот е лудило, супер игра, супер гејмплеј, супер приказна. Седни играј ја и спреми се за двојката, продолжение е. :)

M

marko 1996

Гостин
25 TO LIFE
50 Cent Blood on the Sand

И двете сум ги играл ама не барам со пукање такви работи да нема пиштоли.... Не зиам со фифти вадам зоља :pos2:, нешо палки ножеви групно тепање , нешо како The Warriors :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.987
Кецот е лудило, супер игра, супер гејмплеј, супер приказна. Седни играј ја и спреми се за двојката, продолжение е. :)
Башка нешто читав дека ќе може да се лоадираат сејвовите од кецот, така да ќе може со истиот карактер да се продолжи. :vozbud:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И двете сум ги играл ама не барам со пукање такви работи да нема пиштоли.... Не зиам со фифти вадам зоља :pos2:, нешо палки ножеви групно тепање , нешо како The Warriors :)
Малку стара ама многу добра

Kingpin

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
За играва кога ја видов мислев е тапа све ова она,ама кога погледнав енџин,гејмплеј и све остало заклучив дека играва е БОМБА!!!!
Играва е излезена све е тоа океј,само најтапа делот во неа е што ја нема за PC туку само за е*аните плејстешн 3 и икс-бокс 360:(
Ваше мислење

?

..........

Гостин
Излезе играва пред еден месец, на 24 Ноември мислам, јас ја зедов пред некој ден и ја играм сега.
Првита два ги немам играно цели (едната кај другар малце ја играв, другата демо), ама оваа ќе ја играм. Брза хардкор пукачка игра. Во последно време вакви не прават.
Римејк на првиот дел со подбрена графика. Енџинот е Serious Engine 3, најнов од тоа студио, правен за оваа игра. Има детални модели и текстури, HDR итн. И се игра на вискои резулуции (1920x1200)

Колку што видов, после нецела недела по објавувањето на оваа, Croatem најавиле Serious Sam HD: The Second Encounter

ПС, сликче
Супер е играва, пуканица како и претходните два дела, има подобрена графика, другото е исто,
ја играм јас само не сака сејф да и напраи ја снимам и од коа ке ја уклучам нареден пат нема ништо, незнам шо е работата
дали се појавува кај вас тој проблем?:helou:

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
За играва кога ја видов мислев е тапа све ова она,ама кога погледнав енџин,гејмплеј и све остало заклучив дека играва е БОМБА!!!!
Играва е излезена све е тоа океј,само најтапа делот во неа е што ја нема за PC туку само за е*аните плејстешн 3 и икс-бокс 360:(
Ваше мислење
Дефинитивно добра игра али види ја Bayonetta мислам дека е уште боље.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Дефинитивно добра игра али види ја Bayonetta мислам дека е уште боље.
Не е лоша добра е,ама на оваа имаш и коњ да јаваш и да леташ и нови оружја и да се снаоѓаш и многу други работа незнам за играта 9/10 би дал пошто ја нема за PC што е многу тапа:(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Не е лоша добра е,ама на оваа имаш и коњ да јаваш и да леташ и нови оружја и да се снаоѓаш и многу други работа незнам за играта 9/10 би дал пошто ја нема за PC што е многу тапа:(
Како може да дадеш оцена за игра ако не си ја играл? Видеата не значат ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom