M
marko 1996
Гостин
Некоја добра гангстерска игра нешо како Крим лајф?
Во Dark Void разбрав ќе го имало Никола Тесла, или нешто во играта ќе било поврзано со него. Мислам на ЕНТЕР емисијата дека слушнав.
Dark Void
Mass Effect 2
Army Of Two
Battlefield Bad Company 2
Само за XBOX360 и за PS3, искача за 4 дена.
Army Of Two
Оваа мислам дека е излезена само за XboX 360 а за ПЦ незнам
Кецот е лудило, супер игра, супер гејмплеј, супер приказна. Седни играј ја и спреми се за двојката, продолжение е.Mass Effect, кецот не сум ја играл. Двојкава ќе биде продолжение или сосем нешто друго? Ако е продолжение, да зеам да ја свртам кецов овие денови
FarmvilleПрепорачајте некоја игра, што може да ја играм на мојот пц (види потпис), да не е поголема од 4гб, и да не е од типот метин,дота ... :helou:
И двете сум ги играл ама не барам со пукање такви работи да нема пиштоли.... Не зиам со фифти вадам зоља :pos2:, нешо палки ножеви групно тепање , нешо како The Warriors
Башка нешто читав дека ќе може да се лоадираат сејвовите од кецот, така да ќе може со истиот карактер да се продолжи.Кецот е лудило, супер игра, супер гејмплеј, супер приказна. Седни играј ја и спреми се за двојката, продолжение е.
Малку стара ама многу добраИ двете сум ги играл ама не барам со пукање такви работи да нема пиштоли.... Не зиам со фифти вадам зоља :pos2:, нешо палки ножеви групно тепање , нешо како The Warriors
Супер е играва, пуканица како и претходните два дела, има подобрена графика, другото е исто,Излезе играва пред еден месец, на 24 Ноември мислам, јас ја зедов пред некој ден и ја играм сега.
Првита два ги немам играно цели (едната кај другар малце ја играв, другата демо), ама оваа ќе ја играм. Брза хардкор пукачка игра. Во последно време вакви не прават.
Римејк на првиот дел со подбрена графика. Енџинот е Serious Engine 3, најнов од тоа студио, правен за оваа игра. Има детални модели и текстури, HDR итн. И се игра на вискои резулуции (1920x1200)
Колку што видов, после нецела недела по објавувањето на оваа, Croatem најавиле Serious Sam HD: The Second Encounter
ПС, сликче
Дефинитивно добра игра али види ја Bayonetta мислам дека е уште боље.За играва кога ја видов мислев е тапа све ова она,ама кога погледнав енџин,гејмплеј и све остало заклучив дека играва е БОМБА!!!!
Играва е излезена све е тоа океј,само најтапа делот во неа е што ја нема за PC туку само за е*аните плејстешн 3 и икс-бокс 360
Ваше мислење
Не е лоша добра е,ама на оваа имаш и коњ да јаваш и да леташ и нови оружја и да се снаоѓаш и многу други работа незнам за играта 9/10 би дал пошто ја нема за PC што е многу тапаДефинитивно добра игра али види ја Bayonetta мислам дека е уште боље.
Како може да дадеш оцена за игра ако не си ја играл? Видеата не значат ништо.Не е лоша добра е,ама на оваа имаш и коњ да јаваш и да леташ и нови оружја и да се снаоѓаш и многу други работа незнам за играта 9/10 би дал пошто ја нема за PC што е многу тапа