Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Излезена?
Ја има некој пробано?
За тие што ги немаат играно претходните Serious Sam, можеби нема да им се допаѓа..
Играва е класика.. Пуцачина у права смисла на зборот х)

Излезе играва пред еден месец, на 24 Ноември мислам, јас ја зедов пред некој ден и ја играм сега.
Првита два ги немам играно цели (едната кај другар малце ја играв, другата демо), ама оваа ќе ја играм. Брза хардкор пукачка игра. Во последно време вакви не прават.
Римејк на првиот дел со подбрена графика. Енџинот е Serious Engine 3, најнов од тоа студио, правен за оваа игра. Има детални модели и текстури, HDR итн. И се игра на вискои резулуции (1920x1200)

Колку што видов, после нецела недела по објавувањето на оваа, Croatem најавиле Serious Sam HD: The Second Encounter

ПС, сликче

Видетеа оваа Just Cause 2.Eве уште една опен ворд игра навистина е добра...

Ме интересира дали ја има некој играно
manhunt2_2.jpg
и какви импресии има од играва.

А да и за Saw да прашам дали ке се игра на лаптопов-core2duo 2.0,3 gb ram и gma 4500mhd( да не ја спуштам за џабе).

Ме интересира дали ја има некој играно
manhunt2_2.jpg
и какви импресии има од играва.

А да и за Saw да прашам дали ке се игра на лаптопов-core2duo 2.0,3 gb ram и gma 4500mhd( да не ја спуштам за џабе).

Добра е Manhunt 2, правиш покољ, добра е за опуштање, а SAW ќе ти ја тера без проблем.

Абе која игра мислете дека ќе ја биде за Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 1,00 GB of RAM

играта да биде акција или нешто интересно. стратегија не доаѓа у обзир. :nenene:

Добра е Manhunt 2, правиш покољ, добра е за опуштање, а SAW ќе ти ја тера без проблем.

Играл сам ManHunt 1 не ми е баш интересна.

Препорачајте некоја игра аавнтура или друго нешто, која ќе e компактибилна со Windows 7.

standard_Aliens_vs_Predator_-_E3-Xbox_360Screenshots16872AVP_E3_Online_5.jpg

Aliens vs Predator
PSW117.prev_iamalive.art1--article_image.jpg

I am alive
stobadge.jpg

Star Trek Online

Сите треба да излезат во 2010

snap8776_frontt.jpg

Igrata ja neam simnato ama ke ja simnam koj saka vakvi igri so vozenje kamioni mislam deka e dobra

Inaku igrata e nova

Igrata ja neam simnato ama ke ja simnam koj saka vakvi igri so vozenje kamioni mislam deka e dobra

Inaku igrata e nova
Само што ја има на РУСКИ јазик, уште нема излезено на англиски, се надевам дека ке излезе или барем некој пач

Sigurno ja ima i na angliski verzija sigurno ne e pravena igrava vo rusija.

Баш во Русија е правена, така да не измислувај работи колку да се најдеш во муабет. Допрва ќе биде издадена надвор од Русија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom