punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
од кога е ?? дека велишМалку стара ама многу добра
Kingpin
стара?
од кога е ?? дека велишМалку стара ама многу добра
Kingpin
Кој ти рече дека ја неам пробано?Ја имам пробано на PS3 кај другар ми и ми се допаѓа играта.Прво прашај па после збори немора одма со критики:wink:Како може да дадеш оцена за игра ако не си ја играл? Видеата не значат ништо.
Добро,не се разбравме. :smir:Кој ти рече дека ја неам пробано?Ја имам пробано на PS3 кај другар ми и ми се допаѓа играта.Прво прашај па после збори немора одма со критики:wink:
MAME32Дај кажете некоја игра за PC шо се играт со двајца. Мислам со двајца, на исти комјутер. Кој било жанр.
Не, не. Барам игра нешо ко Street Fighter 4, NBA 2K10, PES 2010, итн. Ама неморат само против да се играт, може и заедно да играме, да вртиме некоја игра. :smir:MAME32
Burnout Paradise: The Ultimate BoxНе, не. Барам игра нешо ко Street Fighter 4, NBA 2K10, PES 2010, итн. Ама неморат само против да се играт, може и заедно да играме, да вртиме некоја игра. :smir:
Godfather 2 излезена е. :wink:dali se izlezeni ovie igri za PC :
Mafia 2
The Godfather 2
Just Cause 2
? ? ? ?
Леле Worms... од таа нема подобра игра за двајца, ја сум ја играл по цели денови 3ката али престанав едно време и незнам сега која е послеедна верзијаBurnout Paradise: The Ultimate Box
Guilty Gear Series
Worms
Mario kart
Deathtrack Racing
Roll Cage
Marvel Ultimate Alliance
Mashed
Некои од игриве се малце постари, али супер се.