Препораки за игри

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Сигурно беше саркастичен :D Затоа праша дали ќе му ги фати игрите.
да де да и не добив одговор ќе може ли да работам на некоја од игрите на ова стандарт ПЦ хехехе :D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Некоја игра со ловење на животињи низ шуми ама со посебни нивоа,на пример ловиш во Аризона , па после на друго место и така ?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Некоја игра со ловење на животињи низ шуми ама со посебни нивоа,на пример ловиш во Аризона , па после на друго место и така ?
Спој на риболов,лов и лов на птици.
Исто ти е добра и Cabela's Big Game hunter,ама таа ти е само со крупен дивеч :)

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Стави наводници кај “чудовиште“ ова ти е стандард РС за работа.
не добив одговор дали ќе бидејки ја симнувам дарк солс, а и не е толку лош пц-то ја играв Spilnter Cell: Conviction без никакви проблеми со сецкање, кочење итн Skyrim, Gta IV и сега играм I Am Alive ама ми сецка оваа последната единствено со неа имам проблеми

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
не добив одговор дали ќе бидејки ја симнувам дарк солс, а и не е толку лош пц-то ја играв Spilnter Cell: Conviction без никакви проблеми со сецкање, кочење итн Skyrim, Gta IV и сега играм I Am Alive ама ми сецка оваа последната единствено со неа имам проблеми
Специфично Dark Souls не бара многу, оти све на хај се гледаат пиксели, ама штом си терал Скајрим, ќе немаш проблем, ама знаеш отприлика како ќе тера.. low аnd all that.

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Специфично Dark Souls не бара многу, оти све на хај се гледаат пиксели, ама штом си терал Скајрим, ќе немаш проблем, ама знаеш отприлика како ќе тера.. low аnd all that.
да да тера, а ја оправив и I Am Alive зш ми сецкаше колку сум глуп пред 4 дена го форматирав компјутерот и сум заборавил да инсталирам Direct X :D сега е добро

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ги имам пробано сите овие (освен Диабло 3, слаб ми е компјутерот за неа).
Барам нешто какo Dragon Age: Origins.
Mass Effect, Star Wars KoToR, Jade Empire...или ако си за нешто постаро, Baldur's Gate.

Сите тие се од BioWare, тие шо работеа на Dragon Age.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.098
Поени од реакции
25.139
Трки со коли, нешто рели, али тешки да бидат. Да се мачам сакам. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.457
Поени од реакции
58.846
Трки со коли, нешто рели, али тешки да бидат. Да се мачам сакам. :)
Xpand rally
Vrally 3
Colin McRae (2005)

Рели само овие сум ги играл...
Дали се тешки, зависи колку си добар во игри со коли...но мене не ми беа нешто тешки

Иначе би ти ја предложил Race Driver Grid...не е Рели, но е одлична игра со коли...една од потешките кои сум ги играл, има доста незгодни трки :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Mass Effect, Star Wars KoToR, Jade Empire...или ако си за нешто постаро, Baldur's Gate.

Сите тие се од BioWare, тие шо работеа на Dragon Age.
Џејд Емпајр ми изгледа доста интересно, а само таа од предлозиве не ја имам играно заедно со Балдурс Гејт.
Фала многу.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дечки да ве прашам нешто. Кои игри од поновите можам да ја играм на лаптопов :

Ги има следниве конфигурации:

Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @ 2.13GHz