statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Сигурно беше саркастичен Затоа праша дали ќе му ги фати игрите.Стави наводници кај “чудовиште“ ова ти е стандард РС за работа.
Сигурно беше саркастичен Затоа праша дали ќе му ги фати игрите.Стави наводници кај “чудовиште“ ова ти е стандард РС за работа.
да де да и не добив одговор ќе може ли да работам на некоја од игрите на ова стандарт ПЦ хехехеСигурно беше саркастичен Затоа праша дали ќе му ги фати игрите.
Спој на риболов,лов и лов на птици.Некоја игра со ловење на животињи низ шуми ама со посебни нивоа,на пример ловиш во Аризона , па после на друго место и така ?
не добив одговор дали ќе бидејки ја симнувам дарк солс, а и не е толку лош пц-то ја играв Spilnter Cell: Conviction без никакви проблеми со сецкање, кочење итн Skyrim, Gta IV и сега играм I Am Alive ама ми сецка оваа последната единствено со неа имам проблемиСтави наводници кај “чудовиште“ ова ти е стандард РС за работа.
Специфично Dark Souls не бара многу, оти све на хај се гледаат пиксели, ама штом си терал Скајрим, ќе немаш проблем, ама знаеш отприлика како ќе тера.. low аnd all that.не добив одговор дали ќе бидејки ја симнувам дарк солс, а и не е толку лош пц-то ја играв Spilnter Cell: Conviction без никакви проблеми со сецкање, кочење итн Skyrim, Gta IV и сега играм I Am Alive ама ми сецка оваа последната единствено со неа имам проблеми
да да тера, а ја оправив и I Am Alive зш ми сецкаше колку сум глуп пред 4 дена го форматирав компјутерот и сум заборавил да инсталирам Direct X сега е доброСпецифично Dark Souls не бара многу, оти све на хај се гледаат пиксели, ама штом си терал Скајрим, ќе немаш проблем, ама знаеш отприлика како ќе тера.. low аnd all that.
Diablo 2/3, Torchlight, Dungeon Siege...Некои добри Role-playing games ?
Ги имам пробано сите овие (освен Диабло 3, слаб ми е компјутерот за неа).Diablo 2/3, Torchlight, Dungeon Siege...
Mass Effect, Star Wars KoToR, Jade Empire...или ако си за нешто постаро, Baldur's Gate.Ги имам пробано сите овие (освен Диабло 3, слаб ми е компјутерот за неа).
Барам нешто какo Dragon Age: Origins.
Xpand rallyТрки со коли, нешто рели, али тешки да бидат. Да се мачам сакам.
Џејд Емпајр ми изгледа доста интересно, а само таа од предлозиве не ја имам играно заедно со Балдурс Гејт.Mass Effect, Star Wars KoToR, Jade Empire...или ако си за нешто постаро, Baldur's Gate.
Сите тие се од BioWare, тие шо работеа на Dragon Age.