Препораки за игри

П

Паган-др

Гостин
Од овие tycoon шо се, шо градиш зоолошки, такви ствари, кои се последни т.е. најнови?

Има некој шо тепа време на нив?

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Guild Wars 2 ја има во југотон за 2750 денари :D Што мислите за играва дали е добра ?

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Guild Wars 2 ја има во југотон за 2750 денари :D Што мислите за играва дали е добра ?
Би требало да е добра игра, нема месечни плаќања тоа е битно, не знам колку пари е онлајн, но делува како добра цена.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Како ке викаше една игра не ми текнува ако може некој да ми каже?Онака на видеото одиш со еден човек низ еден град и влагаш во еден клуб па после надвор излагаш и се пукаш и многу беше јака графиката и движењето на лугето.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Како ке викаше една игра не ми текнува ако може некој да ми каже?Онака на видеото одиш со еден човек низ еден град и влагаш во еден клуб па после надвор излагаш и се пукаш и многу беше јака графиката и движењето на лугето.
GTA ? Total Overdose ?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Тетрис?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Misles deka ne ja znam ? Nekoja druga , nemora vo toj stil , inace HoN e sranje :D
Aко не мора во тој стил, побарај некоја од овие ММОFPS што се. На пример, Tribes Ascend. Со неа се изнаиграв јас. Или Blackligh Retribution. Неа ја инсталирав пред некој ден, супер е, брза акција, супер customization опции...

Или па, ако имаш Steam, оди во Free-t-play каталогот што е и барај таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom