Препораки за игри

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дај кажете некоја игра со авиони со следниов компјутер : 2.40 ghz processor,384 ram,geforce 2 100/200 mx 64 mb.Ептен ми е слаб ама то е :D..Знам дека одма ќе речете дека ми е канта.Само да не биди Microsoft Flight Simulator

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Знае ли некој кога ќе излезе StarCraft 2: Heart of the Swarm? Глеам на Gamespot уште немаат ставено датум.. да не има на некој друг сајт таква информација?

позз...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Дај кажете некоја игра со авиони со следниов компјутер : 2.40 ghz processor,384 ram,geforce 2 100/200 mx 64 mb.Ептен ми е слаб ама то е :D..Знам дека одма ќе речете дека ми е канта.Само да не биди Microsoft Flight Simulator
Flight Simulator 2004 :D

Други епа Secret Weapons over Normandy
или IL-2 Stumovik (тие до 2004та треба да работат од 2006та можно е. поновите не)

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
малце ке се одалечам од темава ама ете за да не креирам нова ке си прашам
дали некој знае како да ја "оправам" Lord of the rings war in the north
бидејки како што на некој им е познато многу кочи на Ati графички (stuttering)
демек најавија patch ама еве си чекам месец- два и не можам да ја почнам бидејки е неигрива ....
минималните и препорачливите побарувања ги надминувам така да тоа не е проблем ....

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Знае ли некој кога ќе излезе StarCraft 2: Heart of the Swarm? Глеам на Gamespot уште немаат ставено датум.. да не има на некој друг сајт таква информација?

позз...
Нема датум, но оваа година некогаш, а протос кампања 2013... ;P

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Max Payne 3 delayed for 2 months :tapp:
:place::place: :place::place: :place::place: :place::place: :place::place: :place::place:

Толку страшно и болно е што следната ПУКАЧКА игра ја одложиле па треба вени да сечиме.
Ако сакаат нека ја одложат и 2 години.

Извинете за хејтов ама одвреме навреме мора вака да правам. Имам потреба :D.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Дајте бе некоја игра со пукајне со мисии ко кал оф дјути 2 слишно нешто.Имам 512 рам 1,7 гз .
Или некоја стратегија ко ејџ оф емпајрс

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дајте бе некоја игра со пукајне со мисии ко кал оф дјути 2 слишно нешто.Имам 512 рам 1,7 гз .
Нешто со пукање: Medal of Honor ( има многу, ти ќе си одбереш во зависност од јачината на твојот ком ), Battlefield ( истото како и со Medal of Honor ), Crysis: Warhead ( Многу јака игра ) - оваа би ти ја препорачал.
Стратегии: Rise of nations, ( оваа и Age of empires ) ми беа омилени, инаку не сум многу по стратегиите повеќе по овие што се FPS.

Поздрав.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Пиши му приватна порака на bibil . Он се разбира од шутери.

Kajgana Shop

На врв Bottom