Препораки за игри

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Tој стил , со повеќе ФПС елементи ти е Fallout 3.
Најнова РТС ти е Старкрафт 2. Близард не разорачува никогаш.
Акција, авантура... ГТА4 пробај ако може така да се квалификува. Ако имаш стабилен ПЦ. поточно звер ПЦ.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Најнова РТС ти е Старкрафт 2. Близард не разорачува никогаш.
Мислиш? WoW е тотална утка. А Старкрафт 2 ми е нешто сумлива ама ај да не коментирам пред да ја пробам. Сите велат играва е супер ама нема многу нови работи, скоро сѐ по старо. Е тоа мене ми боди очи. Веќе виден гејмплеј обично не е супер колку што бил првиот пат. Нешто не е во ред тука, а ќе дознаам што е како е откако ќе ја видам.
(ако некој сака да реплицира, нека биди во Старкрафт 2 темата)
Акција, авантура... ГТА4 пробај ако може така да се квалификува. Ако имаш стабилен ПЦ. поточно звер ПЦ.
Било која ГТА = Сандбокс гангстерка/криминална акциона игра. Авантура не е.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе Gran Tourismo ја има за PC или не?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Има нов трејлер за Deus Ex: Human Revloution

И најава за BioShock 3 односно BioShock Infinite со трејлер и пол. Чисто како трејлер, како кратко филмче, е најдобриот што сум го видел оваа година.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ja чекам да излезе Call of Duty : Black ops :)

OНТОПИК:
Земете си ја Crysis и лупајте на нет :)

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Мислиш? WoW е тотална утка. А Старкрафт 2 ми е нешто сумлива ама ај да не коментирам пред да ја пробам. Сите велат играва е супер ама нема многу нови работи, скоро сѐ по старо. Е тоа мене ми боди очи. Веќе виден гејмплеј обично не е супер колку што бил првиот пат. Нешто не е во ред тука, а ќе дознаам што е како е откако ќе ја видам.
(ако некој сака да реплицира, нека биди во Старкрафт 2 темата)

Било која ГТА = Сандбокс гангстерка/криминална акциона игра. Авантура не е.
Класична авантура- Манки Ајланд,сите серијали. На нив не остава трага времето. Од секогаш ми биле такви исти слични. Нема напредок во графики и триста чуда, а пак е забавно и интересно да се проба. И не е детско како што изгледа на прв поглед.
Инаку дај не заебаај, Ворлд оф Варкрафт не би рекол дека е утка. Секоја ММОРПГ може и мора да има мали багови и пропусти, ама ВоВ се стекна со огромна популарност. Луѓето продаваа станови за Херои над 50 левел. И мене не ми е којзнае шо, ама у светски рамки веројатно е најиграна игра на сите времиња.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Класична авантура- Манки Ајланд,сите серијали. На нив не остава трага времето. Од секогаш ми биле такви исти слични. Нема напредок во графики и триста чуда, а пак е забавно и интересно да се проба. И не е детско како што изгледа на прв поглед.
Класика игра. Само треба да ги доиграм сите делови, не ми е се изиграно.

Инаку дај не заебаај, Ворлд оф Варкрафт не би рекол дека е утка. Секоја ММОРПГ може и мора да има мали багови и пропусти, ама ВоВ се стекна со огромна популарност. Луѓето продаваа станови за Херои над 50 левел. И мене не ми е којзнае шо, ама у светски рамки веројатно е најиграна игра на сите времиња.
Секоја ММОРПГ игра е баг, пропуст и утка самата за себе. Зошто?... Да не почнувам сега, нема да биди кратко. Нема ни долго да биди, ама ќе ми земи време дури пишувам, немам време. Другпат.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Класика игра. Само треба да ги доиграм сите делови, не ми е се изиграно.

Секоја ММОРПГ игра е баг, пропуст и утка самата за себе. Зошто?... Да не почнувам сега, нема да биди кратко. Нема ни долго да биди, ама ќе ми земи време дури пишувам, немам време. Другпат.

За ова, скроз се согласувам.Сите стратегии, ми се тапа.Бољи е некоја мала игра(Ricochet на пример) него Conquer или воркрафт.

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Денес излезе Kane and Lynch 2:Dog Days.
Ја симна некој? Добра е?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Денес излезе Kane and Lynch 2:Dog Days.
Ја симна некој? Добра е?
Добро оти никој не прашува „Денес излезе Kane and Lynch 2:Dog Days. Ја купи некој? Добра е?“
Иначе денеска излезе само во Северна Америка, во Европа излегува по 3 дена. Значи треба да се почека уште 3 дена.
Ако ти е за пробување, има демо.

Мене лично не ми се допадна демото. Едно, е од трето лице а камерата е многу блиску до човекот, конзолашки глупости. После има некој без врска систем со препреки. Притискаш Ц и се крија зад најблиската препреката, притискаш уште еднаш и излегува. Уште повеќе конзолашки глупости.
Видов само една добра страна, можеш да ги „почувстуваш“ куршумите. И тие што ги пукаш и тие што те пукаат. Е сега во демото немаше некоја јака акицја, далеку од тоа што е прикажано во трејлерите.

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Ја има Kane and Lynch 2: Dog Days на Замунда.. 7,24 GB од RELOADED. Не ја симнувам сега.. ке почекам да стигне новата машина.. па на неа ке ја тестирам. На овој што го имам не ги исполнува минималните побарувачки :pos2: ( графичката ме јебе.. 7800 > 8400 )

Минимални изискванија:

Processor: Intel 3.0 GHz / AMD 2.5 GHz

RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)

Video card: Nvidia 7800 / ATI X1800

VRAM: 512 MB

HDD: 8 GB

Kajgana Shop

На врв Bottom