punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
Еми сега ако окапаш на неа нормално дека ке е кратка..Добра, но некако многу кратка е, или мене така ми се чини?
Таман почнав да се соживуем, и оп, THE END.
Еми сега ако окапаш на неа нормално дека ке е кратка..Добра, но некако многу кратка е, или мене така ми се чини?
Таман почнав да се соживуем, и оп, THE END.
Барав на интернет и пишува дека е само за Икс Бокс 360 и ПС3Може некој да ми каже игра како оваа само да биде за ПиСи
Ќе мижиш дам и кажиш шо се работат во играва?? трејлерон е глуп и ништо не гледам јас ондека осве чоек со апчиња во рака и со митролез xD?falaKane and Lynch 2: Dog Days излегува во втората половина на aвгуст. За кецот незнам како беше пред да излези ама знам двојкава се рекламира на големо.
Трејлерите изгледаат прилично добро. Тие и демото ги има на Steam http://store.steampowered.com/app/28000/
Внимание! Во трејлерите има насилство повеќе одколку што можи очекувате. ESBR ја означи играта со М (+17) а PEGI со +18.
Третиот го виде? Не? Е сега јас ќе ти кажам што има во него. Куршуми фучат на сите страни, сѐ се треси и екплодира, Линч му го пржи лицето на еден батка. Има тешка акција. Е сега прашање дали и играта ќе има таква како и во трејлерот. Ако има тогаш тоа ќе биди нешто.Ќе мижиш дам и кажиш шо се работат во играва?? трејлерон е глуп и ништо не гледам јас ондека осве чоек со апчиња во рака и со митролез xD?fala
'
Не е излезена?? Еми шо ја објавуваш бе брат игри за вгодина лееее xD темава е нови игри шо подразбират новоизлезени или кој ке излегват за 1недела најкасно ...Третиот го виде? Не? Е сега јас ќе ти кажам што има во него. Куршуми фучат на сите страни, сѐ се треси и екплодира, Линч му го пржи лицето на еден батка. Има тешка акција. Е сега прашање дали и играта ќе има таква како и во трејлерот. Ако има тогаш тоа ќе биди нешто.
Друго, не е препорачливо да ја играш играва сега, најрано вгодина.
Не е излезена?? Еми шо ја објавуваш бе брат игри за вгодина лееее xD темава е нови игри шо подразбират новоизлезени или кој ке излегват за 1недела најкасно ...
епа ок ко така
За 4 дена излегува.
Ја играв неа и многу ми се свиѓа.Нешто друго?Dragon Age : Origins. Пример како треба да изгледа РПГ. Фантастична у секој поглед, нема огромни хардверски побарувања. Абнормално добра приказна,многу различни начини да се игра.