Препораки за игри

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Kога ќе излезе Мафиа 2 ви препорачувам на сите да си ја земете.:)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Излезено е Демо од Mafia 2. Содржи "мисија" Во која треба да се убие некој, и завршува со Главниот лик обиколен од Џандари и To Be Continued.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Може некој да ми каже игра како оваа само да биде за ПиСи

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Мислев да биде игра од овој жанр само да можам да ја играм на компјутер. Инаку знам дека таа погоре е за Икс Бокс:smir:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Дај кажете со да даунлоадирам имам одпојке интернет ???некоја добра акција или авантура до кај 10-12 Гига ?

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Kane and Lynch 2: Dog Days излегува во втората половина на aвгуст. За кецот незнам како беше пред да излези ама знам двојкава се рекламира на големо.
Трејлерите изгледаат прилично добро. Тие и демото ги има на Steam http://store.steampowered.com/app/28000/
Внимание! Во трејлерите има насилство повеќе одколку што можи очекувате. ESBR ја означи играта со М (+17) а PEGI со +18.
Ќе мижиш дам и кажиш шо се работат во играва?? трејлерон е глуп и ништо не гледам јас ондека осве чоек со апчиња во рака и со митролез xD?fala
'

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Dragon Age : Origins. Пример како треба да изгледа РПГ. Фантастична у секој поглед, нема огромни хардверски побарувања. Абнормално добра приказна,многу различни начини да се игра.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ќе мижиш дам и кажиш шо се работат во играва?? трејлерон е глуп и ништо не гледам јас ондека осве чоек со апчиња во рака и со митролез xD?fala
'
Третиот го виде? Не? Е сега јас ќе ти кажам што има во него. Куршуми фучат на сите страни, сѐ се треси и екплодира, Линч му го пржи лицето на еден батка. Има тешка акција. Е сега прашање дали и играта ќе има таква како и во трејлерот. Ако има тогаш тоа ќе биди нешто.
Друго, не е препорачливо да ја играш играва сега, најрано вгодина.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Третиот го виде? Не? Е сега јас ќе ти кажам што има во него. Куршуми фучат на сите страни, сѐ се треси и екплодира, Линч му го пржи лицето на еден батка. Има тешка акција. Е сега прашање дали и играта ќе има таква како и во трејлерот. Ако има тогаш тоа ќе биди нешто.
Друго, не е препорачливо да ја играш играва сега, најрано вгодина.
Не е излезена?? Еми шо ја објавуваш бе брат игри за вгодина лееее xD темава е нови игри шо подразбират новоизлезени или кој ке излегват за 1недела најкасно ...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Не е излезена?? Еми шо ја објавуваш бе брат игри за вгодина лееее xD темава е нови игри шо подразбират новоизлезени или кој ке излегват за 1недела најкасно ...
:tapp:
:icon_lol:

За 4 дена излегува.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мафиа 2 излегува на 27 август,супер е играта го симнав демото и сум презадоволен.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Dragon Age : Origins. Пример како треба да изгледа РПГ. Фантастична у секој поглед, нема огромни хардверски побарувања. Абнормално добра приказна,многу различни начини да се игра.
Ја играв неа и многу ми се свиѓа.Нешто друго?

Kajgana Shop

На врв Bottom