максовизија
Lunatic
- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 126
Released : June 23,2010
Released : June 23,2010
Евети странава http://www.getdota.com Ги имаш најновите а ги има и другите доти што се малу постари..Да не знае некој каде можам да ја најдам верзијата на DOTA каде хероите можат да качат 60-ти левел?
Во моментов можам максимум до 20-ти левел да одам.
интересно изгледа... само очекував да биде слично ко другите игри, на почеток се тепаш против луѓе па после доаѓаат чудовиштава . Ама уште на почеток си со нив и адреналинот ти е кренат. Ми се свиѓа што е добро оптимизирана, на се најјако ја играм и не ми сецка, а графиката е доста добра. Вреди да се проба^^
Импресии од играта? Вредит да се спуштит? Излгеда доста интересна според видеата шо ги гледав...
Империум ромонаиум е слична а викаат дека и е и добра..Некој да ми препорача стартегија во стилот на Роме?
Shadow ops : Red MercuryАј некоја пуцачница у прво лице....... побарувањата за компоненти не се проблем, да има добар гемплеј и солидна/добра графика.
Tekken 6 ја нема за ПЦ. Street Fighter IV ја има. А од стратегии, земи нешто од стратегиите на Relic: Warhammer 40K: Down of War (1, 2), Company of Heroes.Ми треба игра коja не бара многу јак компјутер (лап топ имам) . Ми требаат два типа на игри:
-Од стилот на Mortal Combat , Tekken 6 , StreetFIghter (никако Текенот да ја инсталирам има 30 зипувани фајлвои и од кога ќе ги одзипувам ...шипки. A доколку некој е толку добар да ми даде торент кој што 100% работи и кој што лесно се инсталира , би му бил благодарен)
-Од стилот на Generals Zero Hour , Red Alert ... (може и за Генералс торент најдов еден но не верувам дека работе...)
Rome Total War? Види ги останатите Total War игри, пример Medival II.Некој да ми препорача стартегија во стилот на Роме?
DiRT 2Некоја добра игра со коли понова?
Serious Sam HD: First Encounter и Second EncounterАј некоја пуцачница у прво лице....... побарувањата за компоненти не се проблем, да има добар гемплеј и солидна/добра графика.
Не е излезенa. :/ Утре излегува.Абе да не ја има некој симнато Sniper Ghost Warior играта е нова нешто снајпери ова она ?:smir: