Препораки за игри

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да не знае некој каде можам да ја најдам верзијата на DOTA каде хероите можат да качат 60-ти левел?
Во моментов можам максимум до 20-ти левел да одам.
Евети странава http://www.getdota.com Ги имаш најновите а ги има и другите доти што се малу постари..

Офтопик знае некој кај можам да најдам Frozen throne со СВЕ КРАК зш спуштив една фт и нема крак спуштив крак и ми прае ерор позз..

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Ми треба игра коja не бара многу јак компјутер (лап топ имам) . Ми требаат два типа на игри:
-Од стилот на Mortal Combat , Tekken 6 , StreetFIghter (никако Текенот да ја инсталирам има 30 зипувани фајлвои и од кога ќе ги одзипувам ...шипки. A доколку некој е толку добар да ми даде торент кој што 100% работи и кој што лесно се инсталира , би му бил благодарен)
-Од стилот на Generals Zero Hour , Red Alert ... (може и за Генералс торент најдов еден но не верувам дека работе...)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
^^
Импресии од играта? Вредит да се спуштит? Излгеда доста интересна според видеата шо ги гледав...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
^^
Импресии од играта? Вредит да се спуштит? Излгеда доста интересна според видеата шо ги гледав...
интересно изгледа... само очекував да биде слично ко другите игри, на почеток се тепаш против луѓе па после доаѓаат чудовиштава :). Ама уште на почеток си со нив и адреналинот ти е кренат. Ми се свиѓа што е добро оптимизирана, на се најјако ја играм и не ми сецка, а графиката е доста добра. Вреди да се проба

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
А што е со Transformers War for Cybertron?? Ја има некој играно? Имресии?

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Некој да ми препорача стартегија во стилот на Роме?

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Некоја добра игра со коли понова?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ај некоја пуцачница у прво лице....... побарувањата за компоненти не се проблем, да има добар гемплеј и солидна/добра графика.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ми треба игра коja не бара многу јак компјутер (лап топ имам) . Ми требаат два типа на игри:
-Од стилот на Mortal Combat , Tekken 6 , StreetFIghter (никако Текенот да ја инсталирам има 30 зипувани фајлвои и од кога ќе ги одзипувам ...шипки. A доколку некој е толку добар да ми даде торент кој што 100% работи и кој што лесно се инсталира , би му бил благодарен)
-Од стилот на Generals Zero Hour , Red Alert ... (може и за Генералс торент најдов еден но не верувам дека работе...)
Tekken 6 ја нема за ПЦ. Street Fighter IV ја има. А од стратегии, земи нешто од стратегиите на Relic: Warhammer 40K: Down of War (1, 2), Company of Heroes.

Некој да ми препорача стартегија во стилот на Роме?
Rome Total War? Види ги останатите Total War игри, пример Medival II.

Некоја добра игра со коли понова?
DiRT 2
Split/Second
Blur

Ај некоја пуцачница у прво лице....... побарувањата за компоненти не се проблем, да има добар гемплеј и солидна/добра графика.
Serious Sam HD: First Encounter и Second Encounter

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Абе да не ја има некој симнато Sniper Ghost Warior играта е нова нешто снајпери ова она ?:smir:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Абе да не ја има некој симнато Sniper Ghost Warior играта е нова нешто снајпери ова она ?:smir:
Не е излезенa. :/ Утре излегува.
На торенти ја има за иксбокс оти некои пирати пред време ја отпакувале.

Член од
7 јуни 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
момци ај ве молам ако може некој да ми каже да симнам игра со возење на камион и полетување возење и слетување на авиот ( помодерна некоја ) :) фала

Kajgana Shop

На врв Bottom