Препораки за игри

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Игра нешо како Prince of Persia или Assasian's Creed? Мислам дека сфаќате за какви ви викам...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Од кој дел препорачуваш да почнам? Дека гледам 4 дела...

Simple mind

Паметни баби
Член од
19 јуни 2010
Мислења
57
Поени од реакции
1
Јас ја играв на пц, интересна е играта има солидна графика.
Се на се добра игра.
ја има на замунда.
Mene ne mi se dopaga mnogu. Igrata treba da e stelt nes ama nikako da se skriam.Ubiam nekoi na zgrada, pominat 10 sekundi nekoi ke go vidi i odma site me pucaat. I so klecenje pak me gledaat a i plus e mnogu teska. Ako ima veter toa snajperot e neprecizen a taa crvenata tocka cas se pojavuva, cas ne.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Гледам никој не ја спомнува

Sniper Ghost Warrior

само што ја завршив па ја препорачувам.....

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.541
Поени од реакции
29.109
Shadow ops Red Mercury.....
ова е многу добра.....створена е ко за тебе....:)
Ау ау ау...без зборови.....дај кажи уште некоја обожавам вакви игри:vozbud:

--- надополнето ---

Гледам никој не ја спомнува

Sniper Ghost Warrior

само што ја завршив па ја препорачувам.....
Тапа графика...ножот ептен глупо лета и на чуден начин го фрла.....се криеш зад грмушка типов шо се вика ти гази на нога и не те глеа....крфта ептен детски изглеа....и многу др работи шо видов низ клиповите....

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Сенките на Ghost Warrior се ко на Battlefield 2..... некако... не изгледа ко игра од 2010, плус тоа текстурите....уфф :toe:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Тапа графика...ножот ептен глупо лета и на чуден начин го фрла.....се криеш зад грмушка типов шо се вика ти гази на нога и не те глеа....крфта ептен детски изглеа....и многу др работи шо видов низ клиповите....
Во Splinter Cell игрите некој од стражарите можиш да го следиш 3 километри ако му одиш тивко цело време зад грб. Па пак некои од игрите се одлични, некои многу добри.

Сенките на Ghost Warrior се ко на Battlefield 2..... некако... не изгледа ко игра од 2010, плус тоа текстурите....уфф :toe:
Одма по графиката.

Никој не го кажа најважното, глави летаат?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.541
Поени од реакции
29.109
Во Splinter Cell игрите некој од стражарите можиш да го следиш 3 километри ако му одиш тивко цело време зад грб. Па пак некои од игрите се одлични, некои многу добри.

Одма по графиката.

Никој не го кажа најважното, глави летаат?
За мене најважна е графиката.....не е најважно дали летаат глави...ако е за така си ја зиам serius sam и ке пукам 24/7....глави колку сакаш:salut:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ау ау ау...без зборови.....дај кажи уште некоја обожавам вакви игри:vozbud:

--- надополнето ---

Со извинување..... но ти не си ја играл играта така да од клиповите не може да се заклучи ништо за графиката......абе ајде од флеш клип донесе суд за графиката:vozbud:

Друго..со оглед дека во последниве месеци нема излезено некој поштен ФПС за РС и ова сега засега е одлично....

--- надополнето ---

За мене најважна е графиката.....не е најважно дали летаат глави...ако е за така си ја зиам serius sam и ке пукам 24/7....глави колку сакаш:salut:
Абе тогаш..глеј си филмови....што се замараш со игри..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.541
Поени од реакции
29.109
Со извинување..... но ти не си ја играл играта така да од клиповите не може да се заклучи ништо за графиката......абе ајде од флеш клип донесе суд за графиката:vozbud:

Друго..со оглед дека во последниве месеци нема излезено некој поштен ФПС за РС и ова сега засега е одлично....

--- надополнето ---

Абе тогаш..глеј си филмови....што се замараш со игри..
Прво не се прави паметен...
Оваа игра кажи ми дали е подбра од сириус сем?НЕ!Зашто?тапа графика...Ако бара некој пуцаљка препорачај сириус сем...многу повеќе глави летаат отколку на оваа игра...Ако му е битна графиката му даваш филм...
БРАВО!

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Оваа игра кажи ми дали е подбра од сириус сем?НЕ!Зашто?тапа графика...Ако бара некој пуцаљка препорачај сириус сем...многу повеќе глави летаат отколку на оваа игра...
Во „Сериознен Сем“ голем дел од непријалтелите се веќе обезглавени. :toe:
.
.
...
...
...
:pos: :pos2:

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
некое игриче акционо за следнава конф. интел 4 на 3, нешто GHz еднојадрен, рам 512 за графичка нема проблем нова е јака е ддр3 1гб...не ми ги препорачувајте Call of Duty сите ги имам свртено,волфенштајн,крајсис,фар крај,сталкер. ајде да ве видам :P :D

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
:pos::pos:Не сфаќај се буквално зборот ми беше пак летаат крвишта и нонстоп е акција....
Те разбрав, ама така да се пошегувам.

Туку сега да гледаме реално на работиве, што и фали во графиката во Sniper Ghost Warior? Да не си гледал грешни видеа?

некое игриче акционо за следнава конф. интел 4 на 3, нешто GHz еднојадрен, рам 512 за графичка нема проблем нова е јака е ддр3 1гб...не ми ги препорачувајте Call of Duty сите ги имам свртено,волфенштајн,крајсис,фар крај,сталкер. ајде да ве видам :P :D
Half-Life 1, Half-Life 2, Serious Sam HD, Quake 4, Doom 3 итн. Фрлај паричка.

Kajgana Shop

На врв Bottom