Препораки за игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
момци ај ве молам ако може некој да ми каже да симнам игра со возење на камион и полетување возење и слетување на авиот ( помодерна некоја ) :) фала
Со камиони гo имаш 18 wheels of steel. Незнам која е најнова види на википедија. Ете Extreme Trucker пишува.
Со авиони ти се:
Microsoft Flight Simulator X - (X стои за 10, значи серијал со традиција) веројатно најреалната игра со авиони
IL-2 Sturmovik - и оваа е реален симулатор со авиони од Втора светска војна.
итн.

А аркадни (нереални) ти се:
H.A.W.X од Ubisoft
Attack on Pearl Harbour
Secret Weapons over Normandy
итн.

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Не е излезенa. :/ Утре излегува.
На торенти ја има за иксбокс оти некои пирати пред време ја отпакувале.
Не знам јас ја видов на торент на замунда мислам за пц беше

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
интересно изгледа... само очекував да биде слично ко другите игри, на почеток се тепаш против луѓе па после доаѓаат чудовиштава :). Ама уште на почеток си со нив и адреналинот ти е кренат. Ми се свиѓа што е добро оптимизирана, на се најјако ја играм и не ми сецка, а графиката е доста добра. Вреди да се проба
Графиката е ужас, се осеќам ко да сме 2001, стар енџин користат. Инаку останатото ок е направена, микс од halflife, bioshock и timewrap или како се викаше. Вчера ја свртев и ок е, имаат дупки во приказната али ако немаш што да правиш ок е за тепање време : ))

Simple mind

Паметни баби
Член од
19 јуни 2010
Мислења
57
Поени од реакции
1
Moze li ako nekoj znae da mi dade krak za Batman: Arkham Asylum. Celo vreme nortonot mi go blokira edniot fajl od krakot. Ne znam veke sto da pravam.

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
Абе да не ја има некој симнато Sniper Ghost Warior играта е нова нешто снајпери ова она ?:smir:
Јас ја играв на пц, интересна е играта има солидна графика.
Се на се добра игра.
ја има на замунда.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Авторот на секое наредно мислење во кое има линк до заштитена содржина (или линк до линк до..) ќе добие бесплатен одмор од форумов во времетраење од неколку денови (по желба на администрација).

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
assassins_creed_2_cover.jpg Се очекува во септември и третиот дел,го гледав трилерот прејак ќе биде.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Red Dead Redemption е вестерн игра и е направена од Rockstar,сеуште ја нема излезено за компјутер,но тој што има сони или икс бокс може да ја купи,еве накратко за играта

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.541
Поени од реакции
29.109
Некоја игра каде што играта може да има различни краеви добра графика и да е тешка пуцачина...?

Kajgana Shop

На врв Bottom