Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Да, сам ќе ја играм играта на мојов компјутер.

Дај линк од играта да не дауналодирам нешто погрешно :)

Има ли излезено Red dead redemption верзија за PC ? Фала
И дали има некој да ми препорача некоја слицчна игра понова !!

Јас ко ја инсталирав Frozen Throne ми бараше пред то да инсталирам Warcraft III, значит требит да симнуваш две игри, но имало начин некако да се инсталират само Frozen Throne. Е сега незнам како е то, почекај сигурно некој знае како може само Frozen Throne да се инсталира.

Или ак не ти се чекат, пиши ми на профил ќе ти дадам за двете игри линк. :) А за пачот и мапата одма се најдват.

Јас ко ја инсталирав Frozen Throne ми бараше пред то да инсталирам Warcraft III, значит требит да симнуваш две игри, но имало начин некако да се инсталират само Frozen Throne. Е сега незнам како е то, почекај сигурно некој знае како може само Frozen Throne да се инсталира.

Или ак не ти се чекат, пиши ми на профил ќе ти дадам за двете игри линк. :) А за пачот и мапата одма се најдват.

Брат, ги имам World of Warcraft и Frozen Throne на CD, само што ги најдов :)
Инаку игриве ми се од 2003 периодот кога Frozen Throne беше популарна

Ми треба само DOTA :)

Брат, ги имам World of Warcraft и Frozen Throne на CD, само што ги најдов :)
Инаку игриве ми се од 2003 периодот кога Frozen Throne беше популарна

Ми треба само DOTA :)
DotA v6,67b AI v2c
http://warcraft.gamewebz.com/dota-allstars-v6-67b-ai-v2c-06202010-map-download.htm

Само стави ја во Maps кај шо ти е инсталирана играта. И да, ќе ти треба најновиот пач.

Warcraft III: The Frozen Throne Patch 1.24e
http://games.softpedia.com/get/Patch/Warcraft-III-The-Frozen-Throne-English-Patch.shtml

Ти испратив приватна порака, check your mailbox :)

Топло, најтопло ви ја препорачувам The Godfather 1 (2006) (за тие со послаби машини) и The Godfather 2 за тие со појаки. Во стил ГТА, можеш да шеташ низ град, повеќе делови се, можеш да пукаш, да уценуваш продавници, џандари, такви ствари, а и по мисии е многу интересна. Барем за кецот. Тие што баравте нешто во стил ГТА, еве ви. :)

Moже некој да ми препорача некоја нова игра ???? било каква.....

Да не знае некој каде можам да ја најдам верзијата на DOTA каде хероите можат да качат 60-ти левел?
Во моментов можам максимум до 20-ти левел да одам.

Singularity [RELOADED]

singularity.jpg

Release date(s) June 29, 2010 :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom