Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ехо на абдомен (приватно) во Скопје каде да направам и колку пари би се движело?

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Ехо на абдомен (приватно) во Скопје каде да направам и колку пари би се движело?
Провери овде дали прават http://www.srce.com.mk/

Мајка ми беше таму пред неколку години за разни прегледи на желудник, добро помина.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Kolku e rengen snimka na privatno ? Na koleno treba da pravam mi zakazaa za 1 mesec !!!! A me boli mame mu ebem

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Kolku e rengen snimka na privatno ? Na koleno treba da pravam mi zakazaa za 1 mesec !!!! A me boli mame mu ebem
500 денари во Филип 2, не ти треба упат, одма ја даваат снимката.Инаку јави се и прашај уште еднаш, јас се снимав пред месец и половина.

B

babsyy

Гостин
Кого би препорачале за карцином на матка? Освен Горан Димитров?
Малку е тешко да се стигне до него, и дали воопшто вреди или има некој исто толку добар на гинекологија за таа проблематика?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Кого би препорачале за карцином на матка? Освен Горан Димитров?
Малку е тешко да се стигне до него, и дали воопшто вреди или има некој исто толку добар на гинекологија за таа проблематика?
Марјан Стојовски исто на ГАК. Е сега не знам каква е процедурата, мислам дека треба да се закаже термин преку матичен, па да се отиде на преглед кај него и после процедурата со операција не знам дали тој ја закажува ... Инаку, одвратен е и арогантен е премногу ( барем таков беше пред 6 години кога ја оперираше сестра ми ) ама премногу е добар во тоа што го работи.

Искрено не знам дали е тешко да се стигне до него, вреди да се обидете. За по приватните знам добри гиниколози, но од искуство за таа проблематика само него би го извоила.

Член од
1 април 2014
Мислења
19
Поени од реакции
3
Распрашај се за во Плодност, многу се добри, од искуство ти кажувам ;) поздрав

Член од
16 септември 2013
Мислења
687
Поени од реакции
514
Дали знаете која е најквалитетна кожна клиника во Македонија?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Дали знаете која е најквалитетна кожна клиника во Македонија?
За која проблематика конкретно ти е потребен дерматолог? Затоа што секој од нив се занимава со различни работи и квалитетот варира во зависност од полето.

Член од
16 септември 2013
Мислења
687
Поени од реакции
514
За која проблематика конкретно ти е потребен дерматолог? Затоа што секој од нив се занимава со различни работи и квалитетот варира во зависност од полето.
Незнам сега не сум упатен во тоа многу, ми се појави мало црвенило на лицето и како рапаво седи па сакам да одам да проверам....

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Незнам сега не сум упатен во тоа многу, ми се појави мало црвенило на лицето и како рапаво седи па сакам да одам да проверам....
Ако сакаш да одиш на приватен доктор, моја препорака се Др. Самоникова (има нејзина ординација) или Др. Пљакоска во Систина.

Член од
16 септември 2013
Мислења
687
Поени од реакции
514
Ако сакаш да одиш на приватен доктор, моја препорака се Др. Самоникова (има нејзина ординација) или Др. Пљакоска во Систина.
Небитно приватен или државен, само квалитетен да е.
Фала за препораката.

Член од
23 мај 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Mi treba preporaka za dobar psihijatar po moznost sto e dobro zapoznat so emotivnata manipulacija. Sfativ deka sum emotivna manipulatorka i samo im nastetuvam na lugjeto okolu sebe. Najloso e sto nesvesno go pravam toa i vo momentot ne mozam da prepoznaam deka koristam manipulacija. Vo glavno.. ovoj period go sogledav seto ova i iskreno se isplasiv mnogu. Mi treba golema pomos, i sakam da pobaram sovet, ako nekoj stvarno poznava nekoj dobar psihijatar da mi preporaca. Mislam deka sum seuste vo onie godini koga sozreva covek i se oformuva i sakam da se spasam od cudovisteto vo koe sum se pretvorila.

Vi blagodaram odnapred. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom