H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ехо на абдомен (приватно) во Скопје каде да направам и колку пари би се движело?
Провери овде дали прават http://www.srce.com.mk/Ехо на абдомен (приватно) во Скопје каде да направам и колку пари би се движело?
Толовски или Филип Втори, не би требало повеќе да е од 1500 денари.Ехо на абдомен (приватно) во Скопје каде да направам и колку пари би се движело?
500 денари во Филип 2, не ти треба упат, одма ја даваат снимката.Инаку јави се и прашај уште еднаш, јас се снимав пред месец и половина.Kolku e rengen snimka na privatno ? Na koleno treba da pravam mi zakazaa za 1 mesec !!!! A me boli mame mu ebem
Марјан Стојовски исто на ГАК. Е сега не знам каква е процедурата, мислам дека треба да се закаже термин преку матичен, па да се отиде на преглед кај него и после процедурата со операција не знам дали тој ја закажува ... Инаку, одвратен е и арогантен е премногу ( барем таков беше пред 6 години кога ја оперираше сестра ми ) ама премногу е добар во тоа што го работи.Кого би препорачале за карцином на матка? Освен Горан Димитров?
Малку е тешко да се стигне до него, и дали воопшто вреди или има некој исто толку добар на гинекологија за таа проблематика?
За која проблематика конкретно ти е потребен дерматолог? Затоа што секој од нив се занимава со различни работи и квалитетот варира во зависност од полето.Дали знаете која е најквалитетна кожна клиника во Македонија?
Незнам сега не сум упатен во тоа многу, ми се појави мало црвенило на лицето и како рапаво седи па сакам да одам да проверам....За која проблематика конкретно ти е потребен дерматолог? Затоа што секој од нив се занимава со различни работи и квалитетот варира во зависност од полето.
Ако сакаш да одиш на приватен доктор, моја препорака се Др. Самоникова (има нејзина ординација) или Др. Пљакоска во Систина.Незнам сега не сум упатен во тоа многу, ми се појави мало црвенило на лицето и како рапаво седи па сакам да одам да проверам....
Небитно приватен или државен, само квалитетен да е.Ако сакаш да одиш на приватен доктор, моја препорака се Др. Самоникова (има нејзина ординација) или Др. Пљакоска во Систина.