Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не благодарам, не сакам на државно. Пред се барам приватна клиника, бидејќи сакам добра услуга.
До докторот е бе Скај, не е до клиниката. Тарабуки имаш и во Систина, нека не те лажат фенси рекламите. Ставридис важи за најдобар, глеј кај него појди, само не знам дали е уште на клиника или отворил приватно :)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
До докторот е бе Скај, не е до клиниката. Тарабуки имаш и во Систина, нека не те лажат фенси рекламите. Ставридис важи за најдобар, глеј кај него појди, само не знам дали е уште на клиника или отворил приватно :)
Точно во право си дека е до докторот, но сепак подруго е приватна клиника. Инаку овој Стравридис во која клиника е?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ви благодарам на одговорите, ќе видам што како ќе направам.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.263
Поени од реакции
9.048
Za sto e toj revmatolog prv pat slusam ? Bev kaj Temelkovski,mi kaza snimka magnetna da napravam ama nemaat moite pari momentalno pa ke vidam koga ke napravam..
Друже, магнетна се праи за зглобови, таму боље се гледаат.
Ревматологијата е гранка од интерната медицина која се занимава претежно со зглобови, автоимуни заболувања, болести на меките и сврзни ткива.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Друже, магнетна се праи за зглобови, таму боље се гледаат.
Ревматологијата е гранка од интерната медицина која се занимава претежно со зглобови, автоимуни заболувања, болести на меките и сврзни ткива.

Па во зглобовите и ми е проблемот,а он ми кажа дека имам воспаление на тетивите,и дека можеби имам потскинато...ми забрани да вежбам додека не направам снимка..Сакаш да кажеш дека не ми треба магнетна или ?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.263
Поени од реакции
9.048
Па во зглобовите и ми е проблемот,а он ми кажа дека имам воспаление на тетивите,и дека можеби имам потскинато...ми забрани да вежбам додека не направам снимка..Сакаш да кажеш дека не ми треба магнетна или ?
Ти треба магнетна во секој случај.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne daj boze da se razbolite decki
ednostavno vo mkd nema doktori,tija sto bea podobri doktori otidoa vo penzija,nekoi zaminaa vo stranstvo,a ovie sto ostanaa ednostavno ne se zamarat sto ti si bolen i sto vo sekoj moment moze se da ti se sluce
sepak vo privatna bolnica kade kade moze povike vnimanie da ti se obrne od kolku vo drzavna

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.263
Поени од реакции
9.048
ne daj boze da se razbolite decki
ednostavno vo mkd nema doktori,tija sto bea podobri doktori otidoa vo penzija,nekoi zaminaa vo stranstvo,a ovie sto ostanaa ednostavno ne se zamarat sto ti si bolen i sto vo sekoj moment moze se da ti se sluce
sepak vo privatna bolnica kade kade moze povike vnimanie da ti se obrne od kolku vo drzavna
Што те мачи ?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Здраво, имам слушнато за добар специјалист во Капиштец, ми закажаа за многууу дооцна а навистина не можам да чекам. Ме боли стомакот, а он имал современа апаратура и за приватно не било многу скапо 1 200 ден. од преглед ама детално. Се сега како се вика и каде се наоѓа?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Препорака за некој приватен што прави биопсија овој ќоравиот матичен не можел да закаже за на државно компјутерот не му работи. :tapp:
Напишал еден упут вика можело било кога да се иде ама многу не ми се верува.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.263
Поени од реакции
9.048
Препорака за некој приватен што прави биопсија овој ќоравиот матичен не можел да закаже за на државно компјутерот не му работи. :tapp:
Напишал еден упут вика можело било кога да се иде ама многу не ми се верува.
Биопсија на што?

Kajgana Shop

На врв Bottom