Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Член од
7 септември 2017
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ve iscitav od pocetok do kraj , moj izbor e Zivko Popov za urolog , no neznam kade raboti so ogled deka postovite se od 2013, 2014 god , mozebi go smenil rabotnoto mesto , blagodaram .
Isto taka bi sakala preporaka za dobar gastroenterolog ili kolorektalen hirurg .

Blagodaram

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.514
Препорака специјалист за ревматоиден артритис или евентуално некои лекови/суплементи?
Се работи за многу младо момче, 22 години, му го дијагностицираа пред 3 години, но до пред неколку месеци немаше проблеми, а сега ситуацијата е многу влошена и во св.Еразмо во Охрид му кажале дека мора да прави операција, дали може да се избегне операција и да се врати во некоја нормала?

Член од
7 јуни 2014
Мислења
1.121
Поени од реакции
1.278
ако има некој да сподели искуство или пак мислење за одредување диоптрија на очи (откажа видот за на далеку) во Неуромедика кај др. ВАСИЛКА АНДРЕЕВСКА АНДОНОВА гледам преку мој термин може и кај нив да се направи преглед преку фондот, или прифаќам и други предлози, прв преглед ќе ми биде и сакам да отидам на место каде ќе ми одредат правилно и точно диоптер, но во секој случај бидејќи сум семеен човек и родител на малолетни деца и располагаме со ограничен буџет :( ако може попристојни да се цените од ординацијата од препораката :D

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.585
Поени од реакции
35.397
Во неколку државни институции во Скопје имаш компјутерско одредување на диоптер. Отиди на две места, ако ти е шубе. Заштедените пари вложи ги во поквалитени пари за наочари.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.514
Дали има во Македонија киропрактичар но со завршено соодветно образование, не самоук, тука не верувам ни дека постои можност да заврши, но гледам надвор имаат дури подолго образование од класичната медицина. Има некој таков во државава или не?

Член од
19 февруари 2016
Мислења
419
Поени од реакции
85
дали некој знае колку чини приватен преглед кај е Бојан Стојановски во ординацијата др Стојановски,
бидејќи за преглед преку фонд нема термини

Член од
14 јануари 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Mi preporacaja da napravam gastro i kolonoskopija, dali nekoj ima iskustvo so ovie lekari?

dr Zdravko Stojkovski (Filip Vtori)

ili

dr Hristova Janik Violeta (Re-medika)

Fala!

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ve molam preporaka za dobar nevrohirurg vo Makedonija?
Др Дано Дамјановски, само не знам каде работи во моментов, дали е сè уште во државна или отиде во некоја од другите болници.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Имам претерано иритиран скалп и не помага никаков шампон и лосион досега. Некој да ми препорача добар дерматолог во Скопје? И цената за преглед ме интересира исто.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Имам претерано иритиран скалп и не помага никаков шампон и лосион досега. Некој да ми препорача добар дерматолог во Скопје? И цената за преглед ме интересира исто.
Си пробал ли со Кетоконазол и Синодерм? Иначе добри дерматолози во нашава земја потешко се наоѓаат. Би ти ја препорачал Ирена Димитровска во 8 - ми септември, доста е добра или евентуално да отидеш во Систина, таму имаше една добра кожна докторка, само не ми текнува како се викаше. Прегледот во Систина мислам е 2000 - 3000 денари. Исто мислам дека кожен доктор има и во Promoitalia, но тоа е центар против стареење. Они прават некои третмани за обновување на кожата, поточно PRP, но мислам дека и до 300 евра фаќа еден третман, а прегледите може се и бесплатни. Најдобро е да се јавиш и да прашаш.

Член од
6 февруари 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво, може ли некој да ми препорача добар неФролог од лично искуство :)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Zdr .Preporaka za dobar internist/endikronolog ?
Fala odnapred .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Zdr .Preporaka za dobar internist/endikronolog ?
Fala odnapred .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Добар интернист знам кој работи на приватно, тоа е Андријана Трпковска во Интермед, а добар ендокринолог е докторката Перцан, ама не знам дали уште работи на Клиника, стара беше, може е и во пензија.

Kajgana Shop

На врв Bottom