Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
јас не се сложувам, подтемата добива погрешен правец ...ова е фото натпревар на уметнички аматерски фотографии, ако сакате да оценуваме сопствени атрибути дајте уметност на истите, дали рефлексија, сенка на тие атрибути, а не заебанции!
...јас разбирам дека ни треба малку вентилот да го пуштиме, па затоа ајде да отвориме уште една тема за таква намена, па таман ќе ни дојде по две слики да поставуваме за ист период, еве темата нека се вика „Фото лудории на кајгана членови“ и секогаш победникот нека измисли фото тема со лудорија што ќе му сече во моментот!
Но, ако тоа се направи суптилно и со доза на уметничка примеса, воопшто не мора да дојдат во прв план личните атрибути на учесниците.

Еве, мене ми светна една идеја со дискретно маскирање на ликот и со задоволство би ја извела, натпреваров поттикнува креативност и барање на нови начини како да се направи интересна фотографија, а притоа да се затскрие личниот идентитет. :)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.593
Поени од реакции
37.522
Но, ако тоа се направи суптилно и со доза на уметничка примеса, воопшто не мора да дојдат во прв план личните атрибути на учесниците.

Еве, мене ми светна една идеја со дискретно маскирање на ликот и со задоволство би ја извела, натпреваров поттикнува креативност и барање на нови начини како да се направи интересна фотографија, а притоа да се затскрие личниот идентитет. :)
...е да де видов суптилноста во нокти, и со тоа емо кругот на главата, кропирај ја фотката и направи нешто...ова не е избор на најубав/а кајганџија туку фото натпревар ...мора да ги разделиме двете работи, не иде во едно, едното нека биде сериозно, другото нека биде пали вади одпозади на ливади, и сите среќни ќе го преживееме карантинот на коронавирусот 2020! :D

... коцките се фрлени, ама нашата @коцкa нека пресечи, коњ за кралство или дојдов, видов и си отидов! :D

Што е форава не сум у тек?
сакаат секс под вода, така тоа почнува сааааамо бакнеж, па после ќе ни го свирнат!:pos:

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
...е да де видов суптилноста во нокти, и со тоа емо кругот на главата, кропирај ја фотката и направи нешто...ова не е избор на најубав/а кајганџија туку фото натпревар ...мора да ги разделиме двете работи, не иде во едно, едното нека биде сериозно, другото нека биде пали вади одпозади на ливади, и сите среќни ќе го преживееме карантинот на коронавирусот 2020! :D

... коцките се фрлени, ама нашата @коцкa нека пресечи, коњ за кралство или дојдов, видов и си отидов! :D

сакаат секс под вода, така тоа почнува сааааамо бакнеж, па после ќе ни го свирнат!:pos:
Бјонси предлогот беше маски... и може многу интересни фотки да се направат... со став... естетика... креативни.....

24928828-8020245-image-a-9_1582112984085.jpg

1280.jpeg

чекор даље...

20200502_120700.jpg

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Хах, не те разбрав баш за ова?

Има зилион начини да се гледа, а пак во суштина да не биде компромитирачки по личниот идентитет на учесниците и да не биде избор за Мистер/Мис Кајгана, само треба да се вклучи малку имагинацијата. ;)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.176
Поени од реакции
13.794
јас не се сложувам, подтемата добива погрешен правец ...ова е фото натпревар на уметнички аматерски фотографии, ако сакате да оценуваме сопствени атрибути дајте уметност на истите, дали рефлексија, сенка на тие атрибути, а не заебанции!
...јас разбирам дека ни треба малку вентилот да го пуштиме, па затоа ајде да отвориме уште една тема за таква намена, па таман ќе ни дојде по две слики да поставуваме за ист период, еве темата нека се вика „Фото лудории на кајгана членови“ и секогаш победникот нека измисли фото тема со лудорија што ќе му сече во моментот!
бијонс ми го уби аматерскиот фото натпревар хахахахахаха може да се проба, зошто да не. Искрено мислам дека така ќе се поделат членовите, тие поише за фотографија ќе бидат на веќе постоечките натпревари, другите за забава ќе се кај лудориите, односно, едниот ќе е двајца без тројца другиот ќе биде ко чек дис аут тема

ама дур не се проба нема да се дознае м?

како и дае драга моја @bijons ти почна темата, ти стави ја сликата :P

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Мислам дека Бјонси не го прочита предлогот на фраерот број 2 - Маски, туку изреагира на бакнежот на Калимеро.... или грешам?

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
i sega imame tema ili ne baknez preku maska,baknezi usni na usni ili maski ,mislam deka predlogot maski go dadov za 1 april ama ne se prifati a ovoj e zastitni maski :pos::pos::pos:

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Мислам дека најфер и најправилно е да му се препушти на победникот да ја креира следната тема на натпреварот.

Си заслужи човекот и нема смисла некој да му ја презема славата и пошто-пото да наметнува свои идеи за тема.

@коцка, што викаш ти?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.336
Поени од реакции
10.206
Мене ми се допаѓа идејата на @kalimero456 ..ајде да направите еден исклучок, додека победникот штрумфува, нели:)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.842
Поени од реакции
17.509
Комрадите од Кантер @Invader @Tutor и @Kasabian гласале за мене :love:

Вечер тепајте ме слободно на CS, со нож ќе ви идам
Пиши у пп кој број си, со два профила ако треба ке гласам!!!

П. С. Ке проширам и у темана да гласаат.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
sk nisi ih sve video a ss iglu i konac i mastilo to je drugo :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom