- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.419
- Поени од реакции
- 10.350
Немам шанси јас поред вас и вашите уметнички, сликарски, шармерски способности..ќе си останам само верен навијач на темава, редовен гласач..не бојкотирам избориАма ако стајш и ти фотка!
Немам шанси јас поред вас и вашите уметнички, сликарски, шармерски способности..ќе си останам само верен навијач на темава, редовен гласач..не бојкотирам избориАма ако стајш и ти фотка!
Нека биде темата бакнеж, ама да не сме лимитирани на усни на усни ѓенско со машко. Нека е бакнеж! Сега ќе отворам тема пред оваа @bijons да ми се испонаша и тука како газда, нова тема, дава правила...Ама ако стајш и ти фотка!
...не си фер, али ај нема веза... секаде пишав со твој „амин“ !Нека биде темата бакнеж, ама да не сме лимитирани на усни на усни ѓенско со машко. Нека е бакнеж! Сега ќе отворам тема пред оваа @bijons да ми се испонаша и тука како газда, нова тема, дава правила...
Диши длабоко, се зезаме...не си фер, али ај нема веза... секаде пишав со твој „амин“ !
Мислам дека е во ред предлогот, но само ако се согласи и победникот на претходниот натпревар, да му ја испочитуваме сепак првичната идеја, кога веќе не можеме да му врачиме реален трофеј за победата.Нека биде темата бакнеж, ама да не сме лимитирани на усни на усни ѓенско со машко. Нека е бакнеж! Сега ќе отворам тема пред оваа @bijons да ми се испонаша и тука како газда, нова тема, дава правила...
Фраерот е многу изгубен и од победава возбуден па не знае што сакаМислам дека е во ред предлогот, но само ако се согласи и победникот на претходниот натпревар, да му ја испочитуваме сепак првичната идеја.
И понатаму го чекам твојот одговор и дообјаснување околу ова, кога веќе си ме 'рчнала, испочитувај ме и одговори ми....е да де видов суптилноста во нокти, и со тоа емо кругот на главата, кропирај ја фотката и направи нешто
..зар и ти сине БрутеИ друга работа....ако не стават фотка сите што коментираат овде бан од цел форум предлагам.
Ја ќе ти дадам на тебе некоја фотка..зар и ти сине Бруте
И јас, ништо, ми пропаѓа фотката и оди у канта...Е јебига а ја веќе со маска се сликаффф
Ако е такој мене јоште ск нек ме банират.И друга работа....ако не стават фотка сите што коментираат овде бан од цел форум предлагам.