Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Дечки да не ја завешиме темава со лоша енергија :) чекам @Ska Maniac @Acid да ми пратат слика :P после може и да гласаме
Немам фоткано голи мажи, сори :(
А јас не сум ич во форма периодов :(

Член од
4 јули 2012
Мислења
507
Поени од реакции
1.770
Туку... @Toto.toto ни го снема од натпреварите у последно време... се надевам дека си добро!
Сега сум добар фала на загриженоста , имав некои тешки времиња во семејството , ама помина се во ред , ајде сега го чекам следниот натпревар, јас прв ќе бидам :)
Автоматски споено мислење:

Сега сум добар фала на загриженоста , имав некои тешки времиња во семејството , ама помина се во ред , ајде сега го чекам следниот натпревар, јас прв ќе бидам :)
Аууу гледам сега имало нова тема . Ај сега селфслик да прам хахахах

Аууу гледам сега имало нова тема . Ај сега селфслик да прам хахахах
Па сега видов дека и на нејзе е отворено гласање џабе се израдував хахахах

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.842
Поени од реакции
17.515
Бидејќи нема смисла да гласам, ја молам модераторката по пат на пп да ме извасти дали има глас за мене и зошто никој не гласал. Фала унапред, а може и од позади.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@коцка бидејки одамна се надзирна победата на фраер 2 нека отвори тема,da se iskoristi vikendov za druga tema B.T.W golema blagodarnos do tie sto glasaa ,za edna osoba namesto za tri ,i za onie sto od ponudeni tri parcinja leb-glasovi ignorirajki gi drugite natprevaruvaci glasaa za slika polu prst,dva prsta,se samo da ignoriraat nekoj natprevaruvaci , vsusnost gi frlija glasovite vo voda i agitacijata jas glasav za 563 ,ke pomine i ova ama realnosta e taa ,i za onie od predhodnata tema sto se bunea za farmerici a ovde plasiraa dokolenki i koj ima najdobri farmerki plus bluzice FRAER BROJ DVA CHESTITO POSTAVI TEMA

Последно уредено:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.176
Поени од реакции
13.794
@коцка бидејки одамна се надзирна победата на фраер 2 нека отвори тема,da se iskoristi vikendov za druga tema B.T.W golema blagodarnos do tie sto glasaa ,za edna osoba namesto za tri ,i za onie sto od ponudeni tri parcinja leb-glasovi ignorirajki gi drugite natprevaruvaci glasaa za slika polu prst,dva prsta,se samo da ignoriraat nekoj natprevaruvaci , vsusnost gi frlija glasovite vo voda i agitacijata jas glasav za 563 ,ke pomine i ova ama realnosta e taa ,i za onie od predhodnata tema sto se bunea za farmerici a ovde plasiraa dokolenki i koj ima najdobri farmerki plus bluzice FRAER BROJ DVA CHESTITO POSTAVI TEMA
Не може :)
Гласање да трае едвај еден ден? Полека де, кај се брзаш ;)

не е за гласивите, ама вакви фраери треба да се осигураме дека цел форум ќе ги види!!! Фраерот број 2 е известен и веќе работи на новата тема :)

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@коцка a moze da se kaze samovolno koj saka koj e ?????

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.176
Поени од реакции
13.794
Сечки предлози од фраер беој 2:

бидејќи видовме дека е интереснои сакаме да се покажеме троа, дали за следна тема да оди нешто како селфи дека сега сите имате маски по дома па може нешто креативно и интересно да излезе?
Ајмо!
нема дефинирана тема па ако имате интересни предлози ве чекаме

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020

бидејќи видовме дека е интереснои сакаме да се покажеме троа, дали за следна тема да оди нешто како селфи дека сега сите имате маски по дома па може нешто креативно и интересно да излезе?
Ајмо!
Кул идеа... мислам пак да е анонимно и кај тебе у инбокс.... ?

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064

Ајмо!
Не би се косело тоа со правилата на анонимност на членовите на форумов, ако се стави маска преку устата и носот, ќе се наѕираат очите, а тоа веќе спаѓа во биометрички податоци (мислим, ипак шпиуни су меџу нама), освен нормално ако не се стави и сончева цвикера, пиратски превез преку едно око, али така веќе би било премаскирано, imho. :)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.176
Поени од реакции
13.794
Не би се косело тоа со правилата на анонимност на членовите на форумов, ако се стави маска преку устата и носот, ќе се наѕираат очите, а тоа веќе спаѓа во биометрички податоци (мислим, ипак шпиуни су меџу нама), освен нормално ако не се стави и сончева цвикера, пиратски превез преку едно око, али така веќе би било премаскирано, imho. :)
веѓиве два месеци не чупани иди познај ме хахахахах

Kajgana Shop

На врв Bottom