Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Не би се косело тоа со правилата на анонимност на членовите на форумов, ако се стави маска преку устата и носот, ќе се наѕираат очите, а тоа веќе спаѓа во биометрички податоци (мислим, ипак шпиуни су меџу нама), освен нормално ако не се стави и сончева цвикера, пиратски превез преку едно око, али така веќе би било премаскирано, imho. :)
Можеш цвик.. мже да е доста креативно... а имало веќе и без маски...... тако да анонимност не е правило....

Сузи... овааај Дена :love:

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
mislite kako mojot avatar ochi??? ili zabi,jazik, a BAKNEZ TOP A :D
Автоматски споено мислење:

BAKNEZ E MOJOT PREDLOG AKO SE PRIFATI AMA KLASICEN ONOJ USNI NA USNI SIGURNO NE MASKO SO MASKO :D

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.176
Поени од реакции
13.794
mislite kako mojot avatar ochi??? ili zabi,jazik, a BAKNEZ TOP A :D

BAKNEZ E MOJOT PREDLOG AKO SE PRIFATI AMA KLASICEN ONOJ USNI NA USNI SIGURNO NE MASKO SO MASKO :D
А машките не се бакнуваат усни на усни? :P

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
А машките не се бакнуваат усни на усни? :P
PA ne ke da prakame gej baknezi ili i toa bi bilo prifatlivo vo temata ako se prifati predlogot --BAKNEZ :pos::pos::pos:

strogo ova hetero dokolku se prifati mojot predlog BAKNEZ
dhfHC-thinkstockphotos-503911936-360x240.jpg

dhfHC-thinkstockphotos-503911936-360x240.jpg

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
PA ne ke da prakame gej baknezi ili i toa bi bilo prifatlivo vo temata ako se prifati predlogot --BAKNEZ :pos::pos::pos:

strogo ova hetero dokolku se prifati mojot predlog BAKNEZ
Прегледај го приврзокот 248958

Прегледај го приврзокот 248958
Па ги ограничуваш тие шо немаат со кој... пример Дена....

...а ги падиш и наште Геј другарчиња/ другарици... у 21-ви век...

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@BenDover ne e toa ogranicuvanje tuku spoj da se splotat i konacno tie sto nemaat da si najdat partner ,a moze da si i iznajmat za eden baknez :pos: :pos:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
b.t.w ke piseme dobrovolci za baknez :D

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Ја сум да го испоштуваме фраерот број 2... кој сака може и бакнеж со маски.... :love:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@DenaM ke se snajde toj sto se saka moze eden baknez e besplaten

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.598
Поени од реакции
37.524
јас не се сложувам, подтемата добива погрешен правец ...ова е фото натпревар на уметнички аматерски фотографии, ако сакате да оценуваме сопствени атрибути дајте уметност на истите, дали рефлексија, сенка на тие атрибути, а не заебанции!
...јас разбирам дека ни треба малку вентилот да го пуштиме, па затоа ајде да отвориме уште една тема за таква намена, па таман ќе ни дојде по две слики да поставуваме за ист период, еве темата нека се вика „Фото лудории на кајгана членови“ и секогаш победникот нека измисли фото тема со лудорија што ќе му сече во моментот!

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
nie sekako ke go isposhtuvame broj 2 samo sugerirame a sekoja pomosh vo sugestija za sekogo e dobredojdena

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
јас не се сложувам, подтемата добива погрешен правец ...ова е фото натпревар на уметнички аматерски фотографии, ако сакате да оценуваме сопствени атрибути дајте уметност на истите, дали рефлексија, сенка на тие атрибути, а не заебанции!
...јас разбирам дека ни треба малку вентилот да го пуштиме, па затоа ајде да отвориме уште една тема за таква намена, па таман ќе ни дојде по две слики да поставуваме за ист период, еве темата нека се вика „Фото лудории на кајгана членови“ и секогаш победникот нека измисли фото тема со лудорија што ќе му сече во моментот!
За што конкретно мислиш... маските или бакнежот?

Kajgana Shop

На врв Bottom