Добра идеја и убаво би било некако анонимно да се постават фотките, има премногу гласања на пријателска на ти го-дај ми го база, вака би било понепристрасно.@коцка овој пат тебе ти ги праќаме сите, или продолжуваме бизнис ез јужуал?
Мама што ти зборела кога си бил мал не се рачуна.Ја сум само еден qr....и тој....... не дека ми е голем, ама многу ми рекле дека ми е убаф....па ако има таква опција да правам една фото сесија
Еднаш кога ме фати како го дркам, ама апла.Мама што ти зборела кога си бил мал не се рачуна.
Не моравме да го знаеме ова, стварно.Еднаш кога ме фати како го дркам, ама апла.
Ако не е вулгарна може.... пример за уметничка...Ја сум само еден qr....и тој....... не дека ми е голем, ама многу ми рекле дека ми е убаф....па ако има таква опција да правам една фото сесија
Имав негде 15 год. вика што правиш бе будалa...Не моравме да го знаеме ова, стварно.
Нема ништо вулгарно во човечкото тело....мене пример голи жени да гледам ми е најнормално...Ако не е вулгарна може.... пример за уметничка...
Forever Breaking Dawn by Mark Ashkenazi
Forever Breaking Dawn Photograph by Mark Ashkenazifineartamerica.com
Види...пробај... па коцка ќе одлучи дали си во параметрите на темата...
Џабе, менталната слика за тоа веќе се врежа во нашата меморија и трајно нè оштети за цел живот.Имав негде 15 год. вика што правиш бе будалa...
Добро што ме виде...да не се плаши дека имам мал qr цел живот
Автоматски споено мислење:
Што тоа те оштетило?Џабе, менталната слика за тоа веќе се врежа во нашата меморија и трајно нè оштети за цел живот.
Понормална работа од таа нема....штета што сме утепани толку у главите и се срамиме еден од друг а заедно живееме. Ќе го видиш човек гол кога ќе го миеш умрен за на погреб....многу поразително.