Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
@коцка овој пат тебе ти ги праќаме сите, или продолжуваме бизнис ез јужуал?
Добра идеја и убаво би било некако анонимно да се постават фотките, има премногу гласања на пријателска на ти го-дај ми го база, вака би било понепристрасно.

Баш ме интересира дали нечии машки дланки ќе бидат прогласени за „недоразвиени“ и „инфантилни“ и дали на некои од нив некому „нема да му се дигне“. :kafence:

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Останува да ја мотивираме машката популација помасовно да слика и учевствува.... и коцка на ЛП да добие поплава од нудс.... со уметничка вредност...

Леле Коцка кој како тебе :coffee:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ја сум само еден qr....и тој....... не дека ми е голем, ама многу ми рекле дека ми е убаф....па ако има таква опција да правам една фото сесија :D

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Ја сум само еден qr....и тој....... не дека ми е голем, ама многу ми рекле дека ми е убаф....па ако има таква опција да правам една фото сесија :D
Мама што ти зборела кога си бил мал не се рачуна.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Ако не е вулгарна може.... пример за уметничка...

Види...пробај... па коцка ќе одлучи дали си во параметрите на темата... :coffee:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не моравме да го знаеме ова, стварно.
Имав негде 15 год. вика што правиш бе будалa...
Добро што ме виде...да не се плаши дека имам мал qr цел живот :LOL:
Автоматски споено мислење:

Ако не е вулгарна може.... пример за уметничка...

Види...пробај... па коцка ќе одлучи дали си во параметрите на темата... :coffee:
Нема ништо вулгарно во човечкото тело....мене пример голи жени да гледам ми е најнормално...

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Имав негде 15 год. вика што правиш бе будалa...
Добро што ме виде...да не се плаши дека имам мал qr цел живот :LOL:
Автоматски споено мислење:
Џабе, менталната слика за тоа веќе се врежа во нашата меморија и трајно нè оштети за цел живот.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Понормална работа од таа нема....штета што сме утепани толку у главите и се срамиме еден од друг а заедно живееме. Ќе го видиш човек гол кога ќе го миеш умрен за на погреб....многу поразително.

Kajgana Shop

На врв Bottom