Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
... овде ќе ти одговорам,
ти пак ќе речеш мрчам, ама ти реков спремна сум со шест фотографии викендов не чистев дома барав материјал низ фолдерите :facepalm:
е сега сум во голема дилема за поставената фотографија која да ја одберам?
овде се постираат фотографии што можам да бидат во четири категории, ама не заедно:
- едната, каде фотографиите се сопствени, направени од фотографот што ја постира фотката, а ноџињата се туѓи, (Ацид, Бен, Абрако, Злати, Калимеро).

- другата, каде фотографиите не се направени од тој што ги постира, туку од некој друг што автоматски се побива со првото правило да фотографиите треба да бидат лично фоткани, арно ама на фотографиите се сопствени ноџиња на тие што ги постираат (Натан, коцка)!

- трета, која со селфие фотографот лично фотнал, ноџината се сопствени (КрејзиМ, во кадата -анониумус)!

- четврта, каде фотографијата не може да биде вредната како уметничка поради емо иконата на лицето на позерката ( Кал ел)!

...е сега се мислам во која група да постирам, селфие, уметничка, сопствена :toe:
Еве каде викаш дека не е моја фотката

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.663
Поени од реакции
37.640
... никаде...:angel:
постави нова тема и земи ја наградата! ;)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Сакаш да кажеш ќора сум? Ахахаххаха

- другата, каде фотографиите не се направени од тој што ги постира, туку од некој друг што автоматски се побива со првото правило да фотографиите треба да бидат лично фоткани, арно ама на фотографиите се сопствени ноџиња на тие што ги постираат (Натан, коцка)!
Автоматски споено мислење:

Се откажувам, мњ налути! Анонимната нека става тема хахахахаха

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
... овде ќе ти одговорам,
ти пак ќе речеш мрчам, ама ти реков спремна сум со шест фотографии викендов не чистев дома барав материјал низ фолдерите :facepalm:
е сега сум во голема дилема за поставената фотографија која да ја одберам?
овде се постираат фотографии што можам да бидат во четири категории, ама не заедно:
- едната, каде фотографиите се сопствени, направени од фотографот што ја постира фотката, а ноџињата се туѓи, (Ацид, Бен, Абрако, Злати, Калимеро).

- трета, која со селфие фотографот лично фотнал, ноџината се сопствени (КрејзиМ, во кадата -анониумус)!

- четврта, каде фотографијата не може да биде вредната како уметничка поради емо иконата на лицето на позерката ( Кал ел)!

...е сега се мислам во која група да постирам, селфие, уметничка, сопствена :toe:
@bijons, мрчиш ко и увек, а и самата не се придржуваш до „правилата“ според кои тврдиш дека играш. FYI, ова е само пријателска игра, а не клање околу тоа кој ги избегнал никаде строго востановените и определени „правила“, аман еднаш за промена - lighten up и не изигравај неповикан дежурен редар!

IMG_9429.JPG

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.663
Поени од реакции
37.640
@bijons, мрчиш ко и увек, а и самата не се придржуваш до „правилата“ според кои тврдиш дека играш. FYI, ова е само пријателска игра, а не клање околу тоа кој ги избегнал никаде строго востановените и определени „правила“, аман еднаш за промена - lighten up и не изигравај неповикан дежурен редар!

Прегледај го приврзокот 248016
...а ти што изиграваш, онака ме интересира?

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
...а ти што изиграваш, онака ме интересира?
Некој кому веќе сериозно му се смачиле твоите непотребни забелешки на секоја можна тема. За промена еднаш не биди party pooper т.е. уништувач на секоја забава!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.663
Поени од реакции
37.640
Некој кому веќе сериозно му се смачиле твоите непотребни забелешки на секоја можна тема. За промена еднаш не биди party pooper т.е. уништувач на секоја забава!
...да не се случајно твои забелешки на мои коментари? сите ги имам за спомен скрин шот, сакаш во ЛП да ти ги пуштам да се потсетиш?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.404
Поени од реакции
10.337
Izvini duso, no zosto Ednas ZA PROMENA ete, vie da bidete realni I pravedni I da ja poglednete vistinata vo oci na koja vi posocuva Bijons!?

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
...да не се случајно твои забелешки на мои коментари? сите ги имам за спомен сакаш во ЛП да ти ги пуштам да се потсетиш?
Нема потреба, навистина, моите барем одржале некое основно ниво на култура, додека твоите се сведуваат најчесто на лични напади и омаловажувања. Во иднина - одмини ме и од името на целиот форум - ДОСАДНА СИ ОДАМНА!

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
ајде нема потреба од дискусии, да се спремаме за следна тема подобро

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
davaj tema ti pobedi, po vtor pat chestito

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.663
Поени од реакции
37.640
Нема потреба, навистина, моите барем одржале некое основно ниво на култура, додека твоите се сведуваат најчесто на лични напади и омаловажувања. Во иднина - одмини ме и од името на целиот форум - ДОСАДНА СИ ОДАМНА!
...види, џабе ти е да ме имитираш, не можеш да ме достигнеш, нивото на култура не се достигнува со примена на латински, странски зборови и изрази во сите теми и сите ситуации, уосталом не ми треба докази кој тоа така се однесува... сама СЕГА се докажуваш, али јебига „Бич Божји“ си, нема шала со тоа...имаш копче „игнор“ притисни слободно!
...во име на цел форум сум била досадна ? браос :bravobe:

ice_screenshot_20200428-184058.png
ice_screenshot_20200428-184117.png

...уште не дојденА на форумов ме „контеплираш“, али твојот вариетет низ многуте теми е оправдан, јеби га, Бич Божји си!
....стил на „ види јас што ќе ти кажам, а не гледај јас што правам!“... рече капакот на тенџерето и го покри! :facepalm:

Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.663
Поени од реакции
37.640

...женски нозе отидоа во минато, ајде што е следна тема да побарам мушки фото модел! :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom