- Член од
- 16 декември 2012
- Мислења
- 2.744
- Поени од реакции
- 7.259
Чекај, допрва доаѓа пикот на драмата, кога ќе почне гласањето
Чекај, допрва доаѓа пикот на драмата, кога ќе почне гласањето
не е непозната ...може да ми завидуваш, но јас добро jа познавамУште некој од тие што сликаат непознати под фустани и миничи со мобилен да прикачи слика и ќе се комплетира впечатокот. Која манијачка тема ццц...
Од кои две манијачки, шпиунски.4 страни сте напишале, 3 фотки само пријавено
Не е до недела, има време. До четврток би требало да е... до кога е поставувањето на фотка?
Сериозно моето дело Црн Квадрат На Позадина По Вкус На Берик.... омажот на Маљевичевиот Црн Квадрат на Бела Позадина... ти ќе го одбиеш?Дечки полека! Јас гледам две фотки пријавени и сега за сега имам една во дм, анонимен натпреварувач
А јас?
Твоето - одбиеното беше побоље!Сериозно моето дело Црн Квадрат На Позадина По Вкус На Берик.... омажот на Маљевичевиот Црн Квадрат на Бела Позадина... ти ќе го одбиеш?
Еден ден ќе биде изложено ова дело... исто ко Маљевич....
Прегледај го приврзокот 246960
....а ти нема да бидеш поканета... бидејќи е готово меѓу нас!
„Во бело, во бело, јас стојам покрај него, во бело, во бело, кријам солзи испод велот, во бело, во бело, срце црно жали за тебе...“. „Бел квадрат на бела основа“, исто Маљевич.Сериозно моето дело Црн Квадрат На Позадина По Вкус На Берик.... омажот на Маљевичевиот Црн Квадрат на Бела Позадина... ти ќе го одбиеш?
Еден ден ќе биде изложено ова дело... исто ко Маљевич....
Прегледај го приврзокот 246960
....а ти нема да бидеш поканета... бидејќи е готово меѓу нас!
Доколку се интервенира и видоизмени, зошто да не? Јас сум за делото на нашио Маљевич да ја види светлината на денот!