Auuu dobri glumci. Jason Statham mi stana omilen glumec po Transporter i Crank.. Ke ima i Crunk 2 ama ne so nego posto skokna od helikopterotWAR- закон филм, обавезно да го погледнат сите што сакаат боречки вештини и многу акција :violent1:
Auuu dobri glumci. Jason Statham mi stana omilen glumec po Transporter i Crank.. Ke ima i Crunk 2 ama ne so nego posto skokna od helikopterotWAR- закон филм, обавезно да го погледнат сите што сакаат боречки вештини и многу акција :violent1:
Да и мене ми треба...а за тебе мене последен хорор ми е wrong turn 2 i saw 2 i 3.. мислам ако не ти се гледани..добри се , гледај ги...(малце се постари.. )Дајте предлог за хорор филм, ама ептен страшен да биде. И по можност нов
wrong turn 2 го глеав пред некој месец и за нигде е (според мене), чисти глупости, а saw 2 и 3 ги иам глеано, добри се. Давајте други предлози :svirka:Да и мене ми треба...а за тебе мене последен хорор ми е wrong turn 2 i saw 2 i 3.. мислам ако не ти се гледани..добри се , гледај ги...(малце се постари.. )