Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Моj предлог за серии, и едни меѓу најдобрите според мене:
1. Game of Thrones
2. Smallville
3. Doctor Who
4. Heroes
5. Lost
6. Stargate Universe
7. 24

G

grande-juve

Гостин
Ова не е за тие што бараат само квалитет. Ова е и за тие што бараат ремек дела. Kомедија, неверојатно реална, пресмешна, дел од инспирацијата на уште две, според мене 10-ки: CYE, и Extras, и 9-ка : Entourage, ви го преставувам (освен ако некој добар скаут не ја гледал), Шоуто_На_Лери_Сендерс

Најкратко, серијава е за случките пред, за, и после лејт најт ток шоуто на Лери Сендерс. Главните фаци се ѕвездата Лери Сендерс, продуцентот што може се да реши Артур, и сајдкикот Хенк, со неверојатно многу глумци и пеачи кои се глумат самите себе.​

The series, is ranked by various critics and fans as one of the best TV comedies of the 1990s.[4] The series ranked #38 on TV Guide's 50 Greatest TV Shows of All Time, the only HBO comedy to make the list.[5] It was also included in Time magazine's list of the "100 Best TV Shows of All Time​

Единствен “проблем“ е што нема превод за серијава, дури ни Англиски титлови нема за пола епизоди, ама за тие што прилично добро знаат Англиски, не би требало да има проблем. Must see.​

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Има ли некоја квалитетна комедија у стил на entourage или да ја почнам game of thrones?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Моја листа на предлози за серии( ситкоми ):
1.Seinfeld
2.That '70s show
3.Big Bang theory
4.Just shoot me !
5.How I met your mother
Моја листа на предлози за серии („сериозни“)
1.Sopranos
2.Desperate housewives (jebiga mi se svigja ) :D
3.Boston legal

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Мои предлози за laugh out loud серии: Parks and Rec, The Office (US), The Flight of The Conchords, Arrested Development, Party Down, Curb Your Enthusiasm. Сите се слични во стил и смисла за хумор, а The Flight of The Conchords е серија на истоимениот бенд, во серијата ги има скоро сите нивни песни со спотови, поврзани се епизодите, песните и спотовите со приказната во епизодата.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Bob's Burgers
Анимација нормална, хумор добар, ликови смешни. 8/10

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Вие серии ми се најаки
Prison Break
The X Files
Grey's Anatomy
Heroes
Friends
Two and a half man
CSI Las Vegas, Miami i NY
Ако имате време гледајте ги :P

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Summer Heights High. Mockumentary!. Се одвива во средно школо, еден актер глуми три лика. Aвстралиска серија.
Иако го мразам акцентот, на серијава и дадов шанса бидејќи е многу смешна. Самото тоа што е мокјументари и дава 6/10 уште пред гледање, а откако ја изгледав првата епизода, оцената рипна на 9/10 :)
Премногу е добра. Австралисткиот хумор се повеќе и повеќе ми се допаѓа.
За хипстери: Потценета, интелигентен хумор, никој од МК не ја знае.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Мојот предлог е Kyle XY серијата има одлична сторија. Кој ја нема гледано нека повели :D

Kajgana Shop

На врв Bottom