- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.862
Па ако од опозиција се слепци, не можам да им помогнамНе ги вреѓај опозицијата...они не гледаат Сител....значи според нивни пресметки само 400.000 имаат гледано.![]()

Па ако од опозиција се слепци, не можам да им помогнамНе ги вреѓај опозицијата...они не гледаат Сител....значи според нивни пресметки само 400.000 имаат гледано.![]()
Многу местенка ми изглеа ова, ама ако не е греота дечкото
И што да правиме сега ние кои не сме водители или новинари или кои не можеме вака јавно да си ги побараме девојките за жени !? Ич да не ги бараме а !?
Не се работи за храброст, него за решеност.
пс. мене искрено, ова со комитите ми е појако.![]()
Не се работи за јавна личност, треба самиот чин да е специфичен да се избегне она клише клекни на колена и побарај ја, финтата е тој интересен момент да го памти цел живот и да го раскажува и на внуцитеИ што да правиме сега ние кои не сме водители или новинари или кои не можеме вака јавно да си ги побараме девојките за жени !? Ич да не ги бараме а !?
Не се работи за храброст, него за решеност.
пс. мене искрено, ова со комитите ми е појако.![]()
И шо кажа???Види, типов ми е на листа на хејт ради неговиот непрофесионализам и евидентно плукање на оваа професија Новинар, нејсе, млад е, прави грешки, се надевам дека ќе научи од истите и нема во иднина да ги повторува.
Али ова е надвор и од политика, професионализам и од Се, си се сакаат, одбрал доста храбар начин за да го добие судбоносното Да и тоа е тоа, со среќа нека им е и Се најдобро.
Само не ми се свиѓаше кога ги покажаа луѓево позади камериве, кога Блажевски и гестикулираше да побрза со одговорот ... ебате искривениот.
На А1 преходново лето оној Мартин Србиновски пеачот исто ја запроси девојката кај Игор во емисија ( тркало на среќа ), преку екранот у студио и го постави прашањето и доби позитивен одговор, и тоа беше интересен момент.
п.с. Сител во следна ваква прилика треба да го искористат холограмот, оној нивниот од избори ( Латас и Ивона ... па,па,па ), oва више клише стануе, дури и кај нас.
Олабавено хејтер.Олабави сеа.