Предлог за брак во живо на Сител! :)

• Креатор на темата Креатор на темата честа
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После видеово го прашав стариот како ја запросил мајками,,, вика : "Се здробив јако за да соберам храброст" , ја му викам : " Ебате романтичарот" .. тој : "Кога ке дојдат твојте 5 мин ке праиме муабет" ..

Така да дечково има Челични тестиси и секоја му чест.

Некој да не знае што возраст се младоженциве??? И колку време биле заедно?

Оти нејзе не и давам повеќе од 26...а него неможам да го проценам,едино од 27 до 30 да е.

видое веќе имате ... а знаевме дека дека ќе се случи ова со серверот ... оставно ројот на прегледи стана 6 цифрен за 2 мин...

Иначе за тие што незнаат - водителот во студио (Славица) не го гледа на видео човекот што е во живо (Александар) па затоа веројатно освен режија и камерманите Славица немаше шанса да го види прстенот, а гледачите можеа само да претпостават ...

Баш ми е мило и за двајцата, а за моментот на запросување само ќе кажам дека е навистина уникатен барем за МК ...

Баш е симпатичен дечкото, ако некој е помирен и фин, одма со муабети дека е смотан. Боже ме сачувај... Алал да му е, секоја му чест, не мора одма да тресете и да бидете цинични.

Љубомората е опасна работа ... :D
Со среќа нека им е. :)

Е ова ти се вика Сарма со јајца :cuc: Фраер No1 моментално у МК
Нека им е со среќа

Божее која хејтерска нација сме просто не ми се верува, дали имате некогаш правено муабет со типот да видите што карактер е или барем виртуелно ? дечкото може е малце по мирен но фин е премногу а незначи тоа дека одма автоматски е глуп. Настрана од тоа дека и он како и сите други не се професионалци и работат како што ќе им диктираат (тоа стана нормално за новинарите) но ова што го направи е баш слатко, има муда и убаво ја насмеа водителкава :D

Ги подогив вестите прееска баш кога и предложи брак и морам да кажам дека дечкото имаше доста храброст за такво нешто :D
Браво :D
Бтв ГЕЈМЕРИ вс ДИСКО КИНГОВИ 1-0 :P

Може нешто да кажам ама да не ме напраднете ? :P

Пред се со среќа нека им е баш ми е мило за нив :) Ама немојте храброст, ваков вид на запросувања се баш за нехрабри луѓе, овој тип, или на натпревар, у главно пред луѓе. Не може да каже не, ќе те гаѓаат со тврди и тапи предмети :D

Уште еднаш со среќа, да си остарат заедно (y)

Eeeej гледав, и баш ме изненади, душичка :) Можам да замислам какво чувство е тоа, пред цела Македонија :)

Пред се со среќа нека им е баш ми е мило за нив :) Ама немојте храброст, ваков вид на запросувања се баш за нехрабри луѓе, овој тип, или на натпревар, у главно пред луѓе. Не може да каже не, ќе те гаѓаат со тврди и тапи предмети :D

Eeeej гледав, и баш ме изненади, душичка :) Можам да замислам какво чувство е тоа, пред цела Македонија :)

Не ги вреѓај опозицијата...они не гледаат Сител....значи според нивни пресметки само 400.000 имаат гледано.:icon_lol:

Многу јака и оригинална идеја,браво за дечково.Не ги сакам и јас Сител,али тоа е само телевизија,нека седи настрана од случкава.
Браво и за Цаци што одговори позитивно :)

Сеа све е клише.Викни ја на вечера или дома,извади го прстенот и запроси ја на веќе виден начин.Ова беше баш добро.

Да беше А1 уште отворена,можда Чом ќе ја запросеше Билјана Секуловска,што му знаеш :icon_lol:

И да прифати без мислење и без да си рече ај ќе кажам да, вака пред сите да го избрукам, може да се случи да не дојде до брак, да се раскараат подоцна :) Повеќе е до начинот, што се потрудил човеков да биде нешто несекојдневно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom