Предлог за брак во живо на Сител! :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.862
Не ги вреѓај опозицијата...они не гледаат Сител....значи според нивни пресметки само 400.000 имаат гледано.:icon_lol:
Па ако од опозиција се слепци, не можам да им помогнам :) Јас ферски сите вести како пензионер по ред си ги гледам, после барам НЗС :) Башка ништо не пропуштам :)

Член од
18 април 2010
Мислења
2.662
Поени од реакции
3.573
Ги чекаме Carl Sagan,Dr.Chase и остала багра да почнат да зборат како ова не е професионално, медиумите во Грција и ЕУ не правеле вака, дека овие треба да се отпуштат од работа...........

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Добра идеја, ама лоша реализација.
На сред вести ја бара за жена...Ќе беше поинтересно во некоја друга емисија во живо што иде...
Али од Сител ништо не ме чуди...Тие можат све да си дозволат...Тргнете од монолозите на Латас па даље...

Инаку оваа Славица е ќерка на Розета Арсовска новинарката, на МРТВ што беше (не знам сеа кај е) и девојкава средно заврши со мене...Значи има 26 :)

Како и да е , им посакувам многу среќа и љубов заедно!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Не ми се верува дека и за ова умешавте политика. Аматерски било, не требало на вести, не чини дека е од Сител... ебати хејтерите ебати... ќе не уништи љубомората и антагонизмов значи еј...

Нека им е со среќа!

п.с. Само немој некој Бубе од Канал 5 да ја запросил... :cautious:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.212
Поени од реакции
18.326
Te го и од ЈТ, да не лутате тие шо не го виделе

Сега дечково од Комити е со конкуренција во јавното запросување :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И што да правиме сега ние кои не сме водители или новинари или кои не можеме вака јавно да си ги побараме девојките за жени !? Ич да не ги бараме а !?

Не се работи за храброст, него за решеност. ;)

пс. мене искрено, ова со комитите ми е појако. :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.212
Поени од реакции
18.326
И што да правиме сега ние кои не сме водители или новинари или кои не можеме вака јавно да си ги побараме девојките за жени !? Ич да не ги бараме а !?

И мене ми е појако ова со Комити.Ама шо би рекол Цацко - Лесно е да кажеш, оди направи го :D

А шо прајме ние шо планиравме на А1 запросување? :(

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Не се работи за јавна личност, треба самиот чин да е специфичен да се избегне она клише клекни на колена и побарај ја, финтата е тој интересен момент да го памти цел живот и да го раскажува и на внуците :) Он си искористил тоа таква му е работата и на екстра начин ја направи приказната.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ѕвер ! (y)
Браво за храброста и среќен заеднички живот !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.572
Поени од реакции
48.536
Види, типов ми е на листа на хејт ради неговиот непрофесионализам и евидентно плукање на оваа професија Новинар, нејсе, млад е, прави грешки, се надевам дека ќе научи од истите и нема во иднина да ги повторува.
Али ова е надвор и од политика, професионализам и од Се, си се сакаат, одбрал доста храбар начин за да го добие судбоносното Да и тоа е тоа, со среќа нека им е и Се најдобро.

Само не ми се свиѓаше кога ги покажаа луѓево позади камериве, кога Блажевски и гестикулираше да побрза со одговорот ... ебате искривениот.

На А1 преходново лето оној Мартин Србиновски пеачот исто ја запроси девојката кај Игор во емисија ( тркало на среќа ), преку екранот у студио и го постави прашањето и доби позитивен одговор, и тоа беше интересен момент.

п.с. Сител во следна ваква прилика треба да го искористат холограмот, оној нивниот од избори ( Латас и Ивона ... па,па,па ), oва више клише стануе, дури и кај нас.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Види, типов ми е на листа на хејт ради неговиот непрофесионализам и евидентно плукање на оваа професија Новинар, нејсе, млад е, прави грешки, се надевам дека ќе научи од истите и нема во иднина да ги повторува.
Али ова е надвор и од политика, професионализам и од Се, си се сакаат, одбрал доста храбар начин за да го добие судбоносното Да и тоа е тоа, со среќа нека им е и Се најдобро.

Само не ми се свиѓаше кога ги покажаа луѓево позади камериве, кога Блажевски и гестикулираше да побрза со одговорот ... ебате искривениот.

На А1 преходново лето оној Мартин Србиновски пеачот исто ја запроси девојката кај Игор во емисија ( тркало на среќа ), преку екранот у студио и го постави прашањето и доби позитивен одговор, и тоа беше интересен момент.

п.с. Сител во следна ваква прилика треба да го искористат холограмот, оној нивниот од избори ( Латас и Ивона ... па,па,па ), oва више клише стануе, дури и кај нас.
И шо кажа???:tapp:

Вртеше,вртеше и на крај пак не го сокри тоа хејтерското во тебе.

Ко прво шо има врска клишето,со запросувањето.....па човекот има еден живот....нема да се замара дали запросувањето на неговата избраничка, тебе ќе ти изгледа клише:pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.572
Поени од реакции
48.536
Да не се објаснувам, јасно е зашто е вметнат зборот '' клише '' подоле и во кој контекст е спомнат, не е многу комплицирано за разбирање, сеа ти шо си лимитиран и што не сваќаш тоа е твој проблем.
Олабави сеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom