- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Не ги вреѓај опозицијата...они не гледаат Сител....значи според нивни пресметки само 400.000 имаат гледано.![]()
Па ако од опозиција се слепци, не можам да им помогнам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги вреѓај опозицијата...они не гледаат Сител....значи според нивни пресметки само 400.000 имаат гледано.![]()
Многу местенка ми изглеа ова, ама ако не е греота дечкото
И што да правиме сега ние кои не сме водители или новинари или кои не можеме вака јавно да си ги побараме девојките за жени !? Ич да не ги бараме а !?
Не се работи за храброст, него за решеност.
пс. мене искрено, ова со комитите ми е појако.![]()
И што да правиме сега ние кои не сме водители или новинари или кои не можеме вака јавно да си ги побараме девојките за жени !? Ич да не ги бараме а !?
Не се работи за храброст, него за решеност.
пс. мене искрено, ова со комитите ми е појако.![]()
Види, типов ми е на листа на хејт ради неговиот непрофесионализам и евидентно плукање на оваа професија Новинар, нејсе, млад е, прави грешки, се надевам дека ќе научи од истите и нема во иднина да ги повторува.
Али ова е надвор и од политика, професионализам и од Се, си се сакаат, одбрал доста храбар начин за да го добие судбоносното Да и тоа е тоа, со среќа нека им е и Се најдобро.
Само не ми се свиѓаше кога ги покажаа луѓево позади камериве, кога Блажевски и гестикулираше да побрза со одговорот ... ебате искривениот.
На А1 преходново лето оној Мартин Србиновски пеачот исто ја запроси девојката кај Игор во емисија ( тркало на среќа ), преку екранот у студио и го постави прашањето и доби позитивен одговор, и тоа беше интересен момент.
п.с. Сител во следна ваква прилика треба да го искористат холограмот, оној нивниот од избори ( Латас и Ивона ... па,па,па ), oва више клише стануе, дури и кај нас.
Олабави сеа.