Прв бакнеж

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Mojot first kiss bese na pekolno mesto (pozadi skolo) hahaha
Bese definitivno so pogresna li4nost koja voopsto ne ja sakav ali aj mala bev....(12 god) bese odvratno i ne mi bese jasno kako lugeto moze da se baknuvaat ali po nekoe vreme mi se razjasni
I do den denes se kaam za toa gadno iskustvo ali aj od greskite se u4i:)

Член од
15 април 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
hahaha

Interesno i jas taka nesto slicno samo jas vo bazent:baeh:

Ej StvarnO si Seljak mal a manijak:nenene::nenene:

na 13 godini mi bese prviot baknez na pocetokot mi bese malku gnasno,no po nekoe vreme lapanje svativ deka ima nesto interesno :helou::helou::helou::helou:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
Во 6 за 7 летото мислам со машко кое беше помало од мене:pos2:обичен бакнеж и ден денес се среќаваме ама не сме збореле за тоа никогаш како да не се десило:nesvest:

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
Хах.
Бевме 7 одд.
Мене ми беше прв пат а тој ги имаше веке милион...
Он беше фраерот у генерација иако беше и он по малку срамежлив.
Како шо седевме на клупа ме повлече и ме залапа. :kesa:
Јас умрев од срам бидејќи тој знаеше дека ми е прв.

Член од
14 април 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
прв бакнеж..без јазик на 13 години,онака само..усни на усни..и ми беше гадно ххх а па тек со јазик да било:vozbud:..али за прв банкез си го рачунам оној францускиот..е тој беше на 19 години :kesa: и беше ненормално добро :je: беше со мој најдобар другар со кој се знаеме уште од градинка :costumed2 и ден денес кога ќе се сетам се ежам цела :vozbud: беше кај пошта...
е ама,не знам зш,ама после тоа многу ми се гадеше и три дена не извадив мастика од уста:shok:

btw он не знаеше дека ми е прв :ne:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Знам дека беше една година помал од мене а колку години сме имале не паметам ...бакнежот толку брзо се случи се така што не ми остави простор да размислам што ми се случува.Сега со момчето не се ни гледаме затоа што замина за странство.

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Беше тоа летото кога завршив 6 тој заврши 8. Од поодамна ми се допаѓаше ама ништо не кажував ни правев. Бевме излезени и им кажав на другарките. Истото друштво бевме и тие му кажаа на него. Одма ме фати за рака и отидовме на една клупа,јас цела возбудена. Седевме едни добри 30 минути фатени за рака и тој се заврте и ме бакна.Толку беше ... Од возбудата не се сеќавам баш се...:pipi:

Сега сме само другари иако "одевме" (подобро да не ви кажувам како) цела година...:kesa:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
22 avgust 2007
na edna zelena poljanka so fizicki dobro izgradeno magare
uf kolku bese socno najprvo mi prolazija mornici i koga me skokotna so jaziceto na uvcevo mi dojde toplichko
:smir:

Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
hmmm prv baknez? se sluci pred 2 godini - 6to odd , ali devojchevo go sakav poveke od 1 godina :) heh , se sluci vo kukjata na nejzinata najverna drugarka , na denot na finaleto na evrovizijata :) mnogu dobro se sekjavam i bese zakon :O

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Колку само беше грдо! :(

7-мо оделение, у кафич, на роденден...Типот поискусен, а ја цела у паника да не ја утнам работата у техничкиот дел...И шо се однесуе на тоа, се снајдов, али шо се тиче чувството шо го имав...Бљак!
Као, не осетив ама никакво задоволство, него бев у стилу...Шо е ова гадново шо ми се мота низ уста? :(

И колку бев среќна шо конечно пробав и видов каков е тој фамозен бакнеж, толку бев разочарана пошо мислев дека такво чуство ќе иам увек кога ќе се пољубам со некој.

Среќа, ме разуверија:pipi:

T

TaMчЕ

Гостин
Хммм...Врнеше,беше околу 11 саат,навечер на улица.Се се деси онака неочекувано! Али баш беше слатко и романтично!:pos2:

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
ја имав 13 години,6то одделение.он беше 7мо.и двајцата си бевме први,и не знаевме како се прави тоа.а,бевме демек дечко и девојка :wink: и,првиот пат коа се бацивме,беше само едно срамежливо цмок со усни..а покасно пробавме и како што го правеа возрасните.. :kesa: нема врска,симпатично искуство. :)

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
6 одделение и си реков шо беше работава :back: Ме нападна бе јас не бев крив:pos2: Настрани море :tv:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Не ми е останато во класа на убави сеќавања; памтам нешто беше мокро...

Kajgana Shop

На врв Bottom