Прв бакнеж

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Најгадно нешто у живот... Он ми бута јазик во уста, јас го гледам Камени Мост и Вардар како тече...Дејствиево се случуваше во 6то одделение на скалите на Кеј во центарот на Скопје. Лошо. За разлика од овој прв и воедно најгнасен ,,бакнеж", најубавиот ми се случи на сред пешачки премин на Партизанска. Додека поминував улица со младичот, ненадејно ме зграпчи и на сред пешачки пред хотел Карпош се бакнавме. Возбудливо и навистина неочекувано.:pipi:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Љољ, што сум јас бе, изрод?:icon_lol:.Сите во 6то одделение, јас 8мо летото, цц:icon_lol: . На кеј беше, претпознатливо нели, скоро секој втор пар таму се онада(лапа де:icon_lol: ).Типот беше постар од мене една ипол година, искрено не ми беше гајле каков впечаток ќе оставам, само сакав да го направам тоа:icon_lol: .Јазици, грицкање, се имаше', од прва.И на мое изненадување, ме праша колку до сега сум бакнала затоа што многу убаво сум се бакнувала.Се изгазив во себе од смеење, а со погледот само погледнав нагоре и му дадов една мала насмевка, одговор, секако дека не му дадов.Смешно, до ден денес се смеам:pos:

^The Cherry^

Proof Of Perfection
Член од
4 јануари 2009
Мислења
163
Поени од реакции
1
Значи така:
Кога ви бил првиот бакнеж?
И
од ЉУБОВ или ЉУБОПИТСТВО????

Не сум сигурен дали има уште ваква тема нели оти форумот се врати во "минатото":toe:

Од љубопитство... Што да правам, љубопитна сум по природа :toe:

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Па беше интересно. Типчето беше помало 2 години од мене (мањачката јас) :vozbud:
А инаку и 2цата неискусни, сфакате како се одвивале работите понатаму. :pos2:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
во седмо со еден шо беше помал од мене и едвај ја сватив финтата на мувањето...
пред тоа имав дечко ама само за рака се држевме, не се мувавме :tapp:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
па 6то одд на крај.... онака ми беше.. шо му ја знам... дека у такви околности... сеа ми е најмерак со таа шо си ја сакам... тогаш тоа беше онака...

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Бев разочарана :icon_roll
Слушајќи ја сестра ми и нејзините другарки како зборуваат за бакнежи очекував многу повеќе од неподвижен јазик буквално закачен в грло. Наместо пеперутки во стомакот, јас осеќав незимерна желба да се изнасмеам.

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
Во седмо одд на ескуржија...само не се сеќавам на филингот...:)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Имав 13 ипол и се сеќавам бев у Вулкан. Типот ми се свиѓаше две години и вечерта беше готово да се смуваме само имаше проблем што никој не знаеше дека ќе ми биде прв. Така да немав некоја си голема подршка од тогашните другарки ( не знаеа дека дотогаш сум немала дечко, срам ми беше да кажам) ииии сама отидов, го фати рака и го залапав.. После 5 мин отворив очи и си реков: Па Марија не било тоа голема филозофија. После се знае неспиење од возбуда и радост ... Интересен период ми беше како и да е ....

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Првиот бакнеж ми беше во 7 одд.. аиии гадно... Девојката беше постара од мене и бакнежот завраши со „Вади јазикот бе!!!“

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
axxx.. prviot baknez mi se sluci na 13 god i bese mn kratok...samo so po4na da me ligavi, jas rekov deka ne mozam lol mi bese grozno...no za toa vtoriot jas si go sekavam kako prv najubav baknez...isto imav 13 god i deteto imase 15, dojde do kaj mene i mi vika:ej znaes so aj dojdi malku treba nesto da ti kazam-edna drugarka tvoja mi vika deka si sakala so mene da odis i jas: eee nema vrska i on mi vika epa jas sakam so tebe i taka si sednavme na klupa i dosta iskusno si ja obrabotiv mojata zada4a(bar taka smislev-togas):smir:

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па во 6 одд па девојчето не беше од тука и така нашата љубов заврши за една недела

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
пред 1 година,кога завршив 7 со девојчето шо ми се свиѓаше.....се правев многу искусен а усвари и јас и она немавме појма и ми беше мн. интересно :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom