Прв бакнеж

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
The`bItCh напиша:
Првиот бакнеж е најубав, само кога стапуваш во врска со некој кој знаеш дека те сака а и ти него..:icon_lol: а тој нај-нај-најпрв бакнеж воопшто не е убав.
taka i bese znaev deka me saka a i ja nea...

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Prviot pat:smeshko:... pa letoto sedmo za osmo... bevme kaj edna drugarka na gosti poveke dusi i aj so ke praime Aj ke igrame vrti sise.... i dojde redot na mene.... i mi se padna so deteto so mi se svigase i me zalapa.... ali mn bese gadno i glupo deka imavme "publika" a i deka na tipot mu bese prvpat... U sekoj slucaj toa go povtorivme poise pati

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Првиот бакнеж ми се случи на 14 години...Бев кај типот дома,цела уплашена,а он гајле немаше пошто беше бајаги искусен :wub:.У секој случај,ми рече дека ме бива :icon_lol:

N

NeMiRnA

Гостин
Hmmmmm prviot baknez ne go ocekuvav,mi bese interesno,slatko,arno ama ne se praam maher u baknuvanje,ama tipot imase poglolemo iskustvo od mene,ama hmm nekako se lugavse taka da od slatko mi dojde gadno i samo kiselo go poglednav i si fativ patot,dolgo vreme se prasuvav jas da ne sum u prasanje ama posle vtoriot baknez zakluciv deka do tipot bilo :)

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
na 12 godinki mi beshe so dosta iskusen tip befme izlezeni u kafic i me vikna nadvor posedivme popravivme muabet i me bakna. on samo vrtese so jazikot a ja so otvoreni oci i so dovolno otvorena usta za muvi da mi vletaat vnatre samo sedef i nisho ne praef. na krajot posle 2-3 obida mnogu griza na sovesta imaf i stanaf i si vlegof pak u kaficot (za zal ushte bez da znam kako da se baknuvam). ali posle 3-4 dena se smuvav so tip postar 4 god od mene i on bash dobro me nauci;) ma duri i me pofali.
a so toj prviot tolku "dobro" ni trgna, shto do den deneska cat pat se muvame koga i dvajcata sme slobodni a nema drugi naokolu.. :P

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
bese odamna,ali bese mn.ubavooooo,najubavooo! tipot mn. mi se svigase i mn. ubavo se ljubese

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
BeBe11 напиша:
na 12 godinki mi beshe so dosta iskusen tip befme izlezeni u kafic i me vikna nadvor posedivme popravivme muabet i me bakna. on samo vrtese so jazikot a ja so otvoreni oci i so dovolno otvorena usta za muvi da mi vletaat vnatre samo sedef i nisho ne praef. na krajot posle 2-3 obida mnogu griza na sovesta imaf i stanaf i si vlegof pak u kaficot (za zal ushte bez da znam kako da se baknuvam). ali posle 3-4 dena se smuvav so tip postar 4 god od mene i on bash dobro me nauci;) ma duri i me pofali.
a so toj prviot tolku "dobro" ni trgna, shto do den deneska cat pat se muvame koga i dvajcata sme slobodni a nema drugi naokolu.. :P
Бајаѓи искуство си начукала за тие 16 години. :wink:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Hmm....pa iskreno mojot first kiss i ne bese tolku special kolku sto jas ocekuvav. Jas si mislev kojznae sto e i dolgo go ocekuvav,ali iskreno ne znam sto bese pricinata sto ne se osetiv jas taka "magjepsano".. Se sluci so prviot decko,kaj mene pred kuka,koga me isprakjase.
I..pff..:) Na dvajcata ni bese prv pat,toj vrska si nemase,ali se uci toa de :) hehe. Nisto posebno ne se osetiv..ne mi letaa peperutki vo stomakot,ne se vnesov vo baknezot,ne mi se vrtea niz glava stihovite od "Sino e" :) Koga si dojdov doma bev poveke vozbudena od faktot deka mi se desi toj first kiss,otkolku toa kakov bese..i toa.

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Првиот бакнеж ми беше во 7 одд. Убаво беше но не најубаво. Многу бев исплашена и заради тоа глупо испадна. Од тогаш сум имала 100 пати поубави бакнежи.

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Prviot pat........hmmmm, pa ne znam, ama mislam deka bev uzasna....na tipot ne mu bese prv pat i go zalam tipot.....pa za se ima prv pat,neli......

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
хехехе

BeBe11 напиша:
Kaко те пуштиле бе тебе на 12 години во кафич? јас да сум газда на кафичтот за уши и надвор! :D:D:D

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
pa jas seuste nemam baknato nekoja devojka .. aj koga ke baknam ke vi kazam kako mi bilo :):):):):):):):):):):):):):):):)

Член од
3 октомври 2005
Мислења
125
Поени од реакции
1
prviot baknez mi se sluce koga imav 13g...bevme na nova godina kaj eden moj drugar i tocno vo 00:00 mesto da si cestitame kako vistinski drugari malku ustata mi pojde podaleku od obrazot i se sluci....mislam deka nikogas nema da go zaboravam toj prv cekor napred......:wub::wub::wub::wub:

Член од
26 април 2006
Мислења
53
Поени од реакции
1
Бев за 6-то.Пред зграда, собрани кај лулашките и таму беше чоекот (ми кажа дека имам многу убав г'з).Едвај чекав да си отиде тогашната другарка за да и го ќарам-сите други викаа дека (јас и он) повеќе си одговараме. Си отиде другарка ми и јас и он сами у градинка. Ме баци и цела се тресев мн. се возбудив,иначе беше така арно ко за прв пат. И знам беше негде накај 11,00 и отидов до дома да им кажам дека ќе закаснам.Се вратив и тогаш почна мојот втор бакнеж.
:poss:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Бев 5-то,или 6-то не знам точно,беше после школо и позади школо

Kajgana Shop

На врв Bottom