Баш пред некое време се присетив на првите љубови и бакнежи и баш ми дојде некако меко на душата. Првиот бакнеж во образ ми бил негде на 3-4 години. Велам бил, оти не се сеќавам, ама имам слика со тогашната комшика
. Јас и она стоиме на кревет на едната слика, а на другата јас ја бакнувам, а она целата вџашена. Првиот бакнеж во уста, негде 1ва средно, 14 години, позади зграда со едно девојче кое ме сакаше многу, ама јас бев заљубен во друго кое пак ме откачи. Сепак, се бакнавме (со тоа што ме сакаше) и и реков дека сме мали (не сакав да ја повредам) и понатаму кога ќе потпораснеме може ќе бидеме дечко и девојка. Првиот француски бакнеж на одмор во Охрид преку црква. Да, тогаш можеше за ефтини пари преку МПЦ да се оди на одмор во Охрид, незнам дали уште може. Имав толку многу трема што нозете ми се тресеа. Врска немав како иде сето тоа. Мислам сум се бакнувал, ама никогаш француски. Бев 16 години, таа помала 14 или 13, ама искусна малата. Воедно ми беше и првата девојка... 4 дена... Вухуу врска од 4 дена на времето беа `ко 4 месеци.
Имав и еден магичен бакнеж на кој многу добро се сеќавам. Долго време бев заљубен во една девојка од кај што живеат моите баба и дедо. Кога велам, долго мислам 2 години долго. Бев трета средно, а она прва. Знаеше дека ми се допаѓа ептен и после долго обидување да ја освојам, видов дека нема фајде и се откажав. После неколку месеци, таа сама ми дојде. Додуша со другарка и и као ај да прошетаме, ово оно... и останавме сами во школскиот двор.
Како што ги доближував моите усни кон нејзините, чуствував како срцето се погласно и погласно ми чука. Ја бакнав. Ги почуствував најмеките усни на светот, а бакнежот... бакнежот беше сладок како локум. Како оној момент кога го гризнуваш локумот и го правиш познатиот звук на задоволство „мммм“... толку убаво....толку прекрасно... Уште се топам кога ќе ми текне.
Штета што не успеавме да бидеме заедно и штета што не збориме веќе, ама тоа е друга приказна.