Првиот ден во Средно/Факултет

vamPIRAT

Psychodoctor
Член од
21 февруари 2006
Мислења
100
Поени од реакции
4
Bev ednash vo dalecno vreme,medicinsko (pance karagjozov),bevme 3 mashki i 33 zenski,pokraj drugota sho beshe kao ludnica,pametam koa begavme organizirano cel klas,koa se piancevme kao budali...epten jako,(si go cuvam samo za mene).

btw ima nekoj od medicinsko?

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Prviot den vo gimnazija, site sto bea 1 godina gi znaev, i cekame nadvor vo dvor da ne procitat koj vo koj klas e.
Imas dosta od osnovno i ne se custvuvav izgubeno. Sednav vo prva klupa kako i sekoja bubalica, no naskoro se premestiv vo posledna, od odlicena ucenicka pocnaa da pagaat i prvite 1 i posle vtoro polugodie si vikam ne biva veke vaka i sednav i pocnav da ucam.
Vo 3 godina imav najmnogu opravdani i neopravdani i za malku ke me izbrkaa, ama pak site mi bea solidni ocemki i samo me opomenaa, i na krajot vo svidetelstvo mi napisaa nezadovolitelno povedenie.:kez:. Ic ne mi se odese vo gimnazija, mnogu mi bese dosadno i zatoa site dogovoreno ke ne nema cel den na nastava a nie site soberani vo eden kafic se zezame, ehhh :cug:.
A za na fakultet ke napisam nekoj drug den :kez:

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
прв ден гимназија...
2374628475 деца собрани пред гимназијата во дворот, надвор +40 степени, професорите читаат а ништо не се слуша. За среќа, се паднав во клас со најдобрата другарка, отсекогаш сакавме да учиме заедно, а за несреќа никој немаше од мојот претходен клас до осмо, а и со тогашниот дечко не се паднав во ист клас.
Класната ми се виде лигава жена, таква и беше, и како за прв ден евер, не држаа во школото 7 часа. Журка. Професорката физика што првпат ја гледавме во животот, ни рече да извадиме ливчиња и да напишеме се што знаеме за физиката. втф. Класната не почасти бонбончиња. ВТФ.

...и тоа. Ај за факултет ќе напишам после 2 години.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Samara напиша:
прв ден гимназија...
2374628475 деца собрани пред гимназијата во дворот, надвор +40 степени, професорите читаат а ништо не се слуша. За среќа, се паднав во клас со најдобрата другарка, отсекогаш сакавме да учиме заедно, а за несреќа никој немаше од мојот претходен клас до осмо, а и со тогашниот дечко не се паднав во ист клас.
Класната ми се виде лигава жена, таква и беше, и како за прв ден евер, не држаа во школото 7 часа. Журка. Професорката физика што првпат ја гледавме во животот, ни рече да извадиме ливчиња и да напишеме се што знаеме за физиката. втф. Класната не почасти бонбончиња. ВТФ.

...и тоа. Ај за факултет ќе напишам после 2 години.
А кога било воа есента? :))

Член од
13 март 2006
Мислења
245
Поени од реакции
1
првиот ден во гим беше коа вчера.од сите страни разни фаци и туку еден глас наеднаш списка „АЈДЕ ПОТИВКО ВЕ МОЛАМ“.:star: ЕДНА ПРОФ.СО ГОЛЕМИ ЦВИКЕРИ ПОЧНА ДА ВИКА.почна да прозива и се така и ми дојде и мене редот, сум била во четворката.
лелеееееееее! првите две недели сакав да не одам оти се беше кое од кое:nesvest: :kez: :kajg: ,ама после си дојде се во ред и сега е се ок.

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Па добро, мене не ми беше толку страшно зошто во клас се паднав со сите од основно и ми беше полесно, али да бев сама не знам како ке ми беше.....

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
za mene,prviot srednoskolski den ke bide vo septemvri ovaa godina,pa ke vidam kako i sto ke bide :)
ama se nadevam deka se ke bide vo najdobar red...

Член од
17 мај 2006
Мислења
70
Поени од реакции
1
naj jako bese to sto site vo klasot megusebno se znaeja :):):) a jas be v "nov"

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
па бев ко изгубен али интересно онако со адреналин со кого ќе се паднеш , дали ќе има добри жени итн

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Prviot den vo sredno mi bese katastrofa, kako prvo koga vlegov vo klasot koga gi vidov moite soucenici site mi liceja kako plasila normalno so isklucoci, a vtoro koga begavme od uciliste jas padnav na skalite pred uciliste i za sreka moja jas i drugarkami kako sekogas nie sme posledni ,nemase mnogu deca sto me vidaja ama dovolno bea tie i se iznasmeeja jas v zemja propadnav.

N

NightFuneral

Гостин
Jebiga epten se zeznav....sednav u posledna klupa i posmatrav deca,si rekov ABE OVA BILO GOLA VODA..........yeah ama ne beshe!:))))

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Prviot den na fakultet...super.Posto studiram nadvor od makeodnija super bese.Ucilnici ko vo amerikanskite fimovi,profesorite na mikrofoni zboraat,...

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Првиот средношколски ден беше супер...во дворот на гимназијата полно деца,сите како изгубени,бараат некој познат да најдат...па после кога требаше да се влезе по училниците,сите бараат која училница каде е....интересно....После на класен час запознавање и одма некако сите си се здруживме и мнооогу ќе ми е криво ако сега во трета ни ги измешаат класовите

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Na 1 Septemvri mi bese top, i i4 ne bev zbuneta ili izgubena, poso se padnav u klas so bratu4ed mi i so 5 dusi od osnovno i cel den si zborevme i ne se zapoznavme so nikoj drug toj den.. :icon_lol: :icon_lol: :kajg:

Kajgana Shop

На врв Bottom