The`bItCh
AdJuStAbLe mAdNeSs
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 4.605
- Поени од реакции
- 113
Првиот ден гимназија.. ко вчера да беше!
lost in space бев..
Одам јас сама со сведителствата да се запишам.. дете бе! одвај го најдов шалтерот за прва година.
Ај некако се запишав и после некоја недела пак ојдов да видам во кој клас сум дали сум примена и сл..
Фала богу со моите 69 поени бев 50 на списокот. :bal:
Видов во кој клас сум и со тетратката в раце влегов во „затворон“. Повеќе од 30 минути ја барав училницата за на крај заедно со директорот да влезам во класот. На прв поглед сите личеја ко бубалици ( АМА на прв поглед пола од нив не продолжија втора
.
Првиот ден никој не познавав..ама после вториот третиот почнаа да доаѓаат деца со кои сум учела 8 години.
Супер беше..
Првите два месеци рака не кревав од срам од другите.
Со никој не зборував.. и од училница не излегував!
Мислев дека животот во гимназија ќе ми биде пеколен!
Ама после се опуштив, башка коа ме седнаа со внуката на класната уф уф уф уф.. кој беше ко мене! :baeh:
Најубавите две години ги поминав гимназија.. ги мразам професорите што многу бараат знаење ама гимназија е закон!
Кога ќе ми текне дека имам уште само една година таму за учење .. од една страна ми се плачит..
а, од друга страна пак одвај чекам на факултет да одам, да видам каков ќе ми е првиот ден на факултет со „колегите“. 8) :wink:
lost in space бев..
Одам јас сама со сведителствата да се запишам.. дете бе! одвај го најдов шалтерот за прва година.
Ај некако се запишав и после некоја недела пак ојдов да видам во кој клас сум дали сум примена и сл..
Фала богу со моите 69 поени бев 50 на списокот. :bal:
Видов во кој клас сум и со тетратката в раце влегов во „затворон“. Повеќе од 30 минути ја барав училницата за на крај заедно со директорот да влезам во класот. На прв поглед сите личеја ко бубалици ( АМА на прв поглед пола од нив не продолжија втора
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Првиот ден никој не познавав..ама после вториот третиот почнаа да доаѓаат деца со кои сум учела 8 години.
Супер беше..
Првите два месеци рака не кревав од срам од другите.
![Упс! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/smilies/redface.png)
Со никој не зборував.. и од училница не излегував!
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Ама после се опуштив, башка коа ме седнаа со внуката на класната уф уф уф уф.. кој беше ко мене! :baeh:
Најубавите две години ги поминав гимназија.. ги мразам професорите што многу бараат знаење ама гимназија е закон!
Кога ќе ми текне дека имам уште само една година таму за учење .. од една страна ми се плачит..
![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)