Првиот/а дечко/девојка

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
прв секс па на 14 години за полуматурска кога теравме бевме пиани и тоа многу така да само секс за една ноќ а потпоа ништо како да не било
 
Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Гледам многу мешате првиот бакнеж со првиот дечко/девојка... мене првата офицјална девојка ми беше во летото осмо за прва година..тоа девојче во бели купаќи..секоја ден го сретнував на базент..си се смешкавме си намигнувавме..за на крај заедно во вода да си пливаме..и така си разменивме бројчиња...коа таа да ти била од скопје..али цело лето беше тука во Велес..2 цели месеца си одевме..потоа незнам зашто се скаравме..ваљда ја усрав нешто..и сеа сме многу добри пријатели!
 
V

Viktor g

Гостин
Јас првата девојка ја имав на 18 години се запознавме преку другари одевме 6 месеци зошто се скравме сеуште не сум сигурен ми раскина за некоја глупост која и текна во моментот , подоцна дознав дека имала и друг:kesa: не останавме пријатели и не сум во никаков контакт со неа ниту пак со било која од мојте поранешни девојки зошо? Затоа што така се поставиле ме повредиле многу а тешко простувам некој работи а и кога некој ќе ти покаже каков е вистински тешко е да се правиш дека се е добро
 

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Во 6сто одд. срамно но најако :) а сеа искуството си го прави своето :pipi:
 
Член од
16 јули 2011
Мислења
127
Поени од реакции
104
Во осмо одделение, одевме 2 години со прекини. Мнооооооогу го сакав, ама ја заебавме работата...Ми значи, да, и го ценам што ми ги дал најдобрите моменти во тие две години... Како и да е, сега ми е многу, многу, мноооогу подобро. Научив што сакам и зошто сакам :)
 
B

BooBojan

Гостин
Прва девојка во осмо.Бев прв во друштвото со девојка.Можев и пред тоа да имам две-три кои ми се додворуваа ама мислев дека тогаш седмо одделение сум мал за девојка.
Дочекав да созреам.При крај на осмо со девојче исто така осмо одделение,успеав да соберам храброст да и кажам дека ја сакам.Морав да ја чекам недела-две за да одлучи :pos:.
После тоа веке е друга приказната.Почнаа некои од "другарите" мои да и се додворуваат.Тогаш видов кои ми се вистински другари.Двајца кои мислев дека ми беа другари,тотално ја загубија мојата почит и другарство.Прв бакнеж со неа,потоа на екскурзија три дена заедно нон-стоп преубаво.
Уште си ги чувам сликите дома од таа екскурзија.Колку многу ми љубомореа за неа,затоа што беше најубавата девојка во генерацијата.Потоа почнав да дознавам дека постари по 4години од мене и се додворуваат.Но упорно таа ги одбиваше.Ми даваше сигурност,мислев дека ке издржиме заедно подолго време.Дознаа и моите и нејзините,интересното беше што мој тетин и беше кум,нон-стоп ме зезаше "наместо два поклона за свадба ќе заштедам еден".Беше убаво,знам дека 90%од машките ми завидуваа.Но не знам што се случи и таа ми раскина,сосема неочекувано преку СМС,се чувствував изневерено.Успеав да ја убедам да поразговараме пак.Дознав дека многу луѓе почнале да се мешаат во врската.Успеавме да се вратиме на старото,но само за кратко.Инаку одевме 3месеци.
Потоа во различни училишта,но ја гледав скоро секој ден,останавме другари.
 
Член од
12 јули 2011
Мислења
858
Поени од реакции
412
hehe... prva oficijalna devojka letoto sedmo sprema osmo oddelenie, vrska od 2 ipol meseci znaci cel leten raspust, se znaevme od kako se sekjavame bidejki ziveese edna kukja podolu od baba mi,a i generacija sme, a ja togas po celo leto tamu go pominuvav... zas raskinavme, pa sto znam valjda deka pocna skolo i nemozev da idam non stop kaj baba mi taka nesto... i da ostanavme drugari i posle toa i se slucuvalo da se sretneme da ispieme kafe i sl, ama kako proadja vreme i kako rastes taka sekoj po svojot pat neli i taka...imame zdravo i sega koga ke se sretneme ama vekje godina dena kako e mazena i detence dobi pred nekoe vreme, a ja vrska od skoro 4 god i taka :)
 
A

Antigona

Гостин
Na kolku godini ste go/ja imale prviot/a decko/zenska?
Dali vi ostanal/a prijatel/ka posle se?
Na koj nacin ste se skarale?
Dali vi znaci seuste?
На 18 години.
Да, и ден денес сум пријателка со него, си честитаме празници, родендени.
Го изневерив и затоа раскинавме.
Не ми значи, што било - поминало.
 
H

-HRO

Гостин
Во 6 одделение, и кога ќе размислам какво кретенче сум бил и колку плитки размислувања сум имал :tapp: :tapp: :tapp:
 

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И покрај подолго-временските периоди со девојки пројдени само на она“ мување “ , прва официјална девојка пред 8 месеци ( 17 години) и сеуште со неа ;)
 
Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Ќе ме извините што каснам али нов сум овде и околу прашањата прва женска имав во 6 одд но само на тоа држање за рака пишување смс и ниеден бакнеж ја тоа не го лагам за женска али ае нека е.Прва и официјална женска ја имав при крајот на 8 одд а она беше 3 год средно..и сега завршив средно и да ви кажам немам фатен женска која е помала од мене сите се биле поголеми од мене макар и на месец дена.Сегашната женска со која сум подолго од година дена заедно е пак поголема од мене за 1 год................Никако да фанам женска помала од мене малер ли е што ли е али убаво е ;););););)

Forza Inter
 

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Првиот дечко ми беше во осмо, пред тоа долго време се дружевме.. ептен бевме добри другари, како викаат другарство помеѓу машко и женско секогаш завршува со љубов.. епа тоа беше, се сеќавам дека одевме негде еден месец, потоа прекинавме и се заладија другарските односи. Јнг љубовта расипа се :tapp:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom