Првиот/а дечко/девојка

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
7мо за 8мо мислам дека бев.Со типот уште имам муабет барем едно здраво ако не нешто друго.Зошто се скаравме.....Стварно незнам:toe:Инаку сега немам никакви чувства спрема него онака само другар:helou:

Пред некое време пак се смувавме.Уште е секси:drk:
Ама женска имат мамата:icon_lol:
 

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Идиотка беше , покрај тоа и дроља.
Ќе да беше некој добри недела дена врска.
 
Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Хаха морам да си напишам дека таму негде прво одд. си го „фатив“ првиот „дечко“.
Уствари кога ќе се сетам со него и ми беше првиот бакнеж во стил Цмокче. :pos2:
Знам дека послем тоа бегав од него и дека отидов плачејќи дома затоа што незнаев што ми се деси и послем сите негови роднини ме зезаа.Боже господе!:uvo::lud:
Инаку сега детето учи во другиот клас кај мене у школо и онака другари сме на обично здраво.:)
А вака првиот вистински дечко во седмо одд. на негде 12 год.:nesvest: Уф ме излажал толку мала. :pos2::)
Не се скаравме на некој спектакуларен начин туку ја увек бегав од него и детево ненормални маки си виде со мене.Послем некако позади школски се закаравме и раскинавме.:pos2:
Веќе не ми значи ама баш ништо,баш напротив.Обични другари сме онака на база на заебанции и такви ствари.:)
 
Член од
23 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Во 7мо... се знаевме од мали, беше мн добар другар со брат ми... и што прави љубопитноста... ми истера романичен филм, ми свиреше на гитара, ми пееше "Ти си ми се"... се фативме, поодевме 2 месеци, се гледавме ретко 1-2 неделно - ја чувавме во тајност врската, и тоа доста успешно што ни брат ми не дозна=). После 4 години пак ни се вкрстија патиштата, ама неуспешно... Првата детска љубов:pipi:
 
Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Првиот дечко го имав на 15 години , и ми остана во сеќавање сепак не беше толку одамна.. Инаку не се скаравме едноставно на мирен начин ја завршивме врската.. За пријател дали ми останал па не нешто посебно, но онака здраво како си и сл по пат ако се видиме и на кафе ако се најдеме случајно заедно нормално комуницираме...
 

DeepPurple

* Belly Fairy *
Член од
16 јануари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
10
ИИ се секавам дека беше точно на Нова Година значи 2007 према 2008. Таа вечер дојдоа со неговото друштво кај нас и заедно миинавме Новата Година. Ми беше симпатичен... се фативме послее 4 дена и врската траеше скоро една година. Прекинавме затоа што моравме- а не сакавме и двајцата... од пред еден месец ми е комшија и сме во дообро односи.
 

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
:) Сега е женет за типка од Полска. Многу добар пријател ми е, секогаш ми е драго да го видам.
 

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Прв дечко на сегашна возраст,односно 14 години.
Бидејќи во нашата врска немаше ни мал дел од другарство:uvo:така да и сега не сме другари и не сме во некои нај нај добри односи..само на здраво(ептен кога се мора).Мило ми е што не продолживме понатака пошто немав некои посебни чувства спрема него,а врската ни траеше само 3 недели:nesvest:Не сме во исто друштво и не се движиме по исти места.:tapp:
 
B

black angel

Гостин
heh prviot decko mi bese 1-va sprema 2-ra letoto mn ubavo se sekavam bese od kaj drugarka mi od klas izlegovme ednas se zapoznavme,ja bev togas u fazonot pusac(samo sto pocnav da pusam cigari) pa se calamev so cigarite a on pustiot mn mu smetaa,vtoriot pat koa izlegovme zaedno se fativme i idevme 3 meseci,mu raskinav zs go snema naednas otide na odmor ko nikogas da ne se vrati ne me ni pobara veke,fatil nova zenska tamu :pos2:.....go nemam videno odamna i koa ke go vidam samo onaka edno zdravo i tolku.......ehhhh mn ubavi vreminja bea toa:smir::baeh:
 

Mawata

^^..Just Dangerous..^^
Член од
12 јули 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Прв дечко?

Ме интересира на колку години сте го имале првиот дечко?? ;))
 

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
:)
Првиот мувач (кој тогаш ми беше нели така, ДЕЧКО) е еден Струмичанец кој го запознав 6то за 7мо, летото, на поседок кога бев :)
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Беше ружен ко пенис, ама ја си го сакав. Му раскинав зошто имаше бубулици. Му се налутив демек што другарува со некоја типка од седмо, а реалноста беше дека имаше бубулици. :nesum:
Oooh, sweet twelve :icon_lol:
 

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Лелеееееееееее.................Првиот дечко го имав на 12год.Се каравме,уствари му раскинав зошто се плашев дека ќе разерат моите,ха ха.После тоа останавме пријатели,ама животот не раздели со различни патшта.Дечкото ми е мил и ќе ми остане секогаш мил.А инаку,одамна не сум имала контакт со него и не сум го видела.
 

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.538
Поени од реакции
43.004
Јас уствари се неам заљубено,а не па женска да сум имал :pos:
Пак иам сакано неколку девојчиња 1во-6то период,но не онака вистински..А од 6-то наваму,секоја втора ми се допаѓа ебаго:kesa:...па неможам да се одлучам..ако дознаам дека некоја ме сака,шо знајш може и јас ќе ја засакам...


:eek:ftopic::icon_mrgr
 

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.256
Поени од реакции
6.875
Прва девојка 13 години :kesa: а јбг...тоа не беше неш спешл....шо знам,сакав да се правам постар од тоа шо сум......1 недела издржавме и тоа е
 

Kajgana Shop

На врв Bottom