- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.452
- Поени од реакции
- 84.865
личи боље отколку да дупи четници што личат на жени.Со сигурноат е потврдено дека Лет 3, е првиот што ќе и го свирне на Клаудија,тој дупи жени што личат на четници.
личи боље отколку да дупи четници што личат на жени.Со сигурноат е потврдено дека Лет 3, е првиот што ќе и го свирне на Клаудија,тој дупи жени што личат на четници.
Зато фајчаш женска и и викаш, можи да добијам слика од тебе. И ова ти вели, од матура или кога бев апсолвентка? И ти, не не, најарно ко си била мала, можи 10 години пример.Овој е само еден од многуте кој што јавно си го искажале мислењето,а прашање е само колку ги има.![]()
My hands are up. Тоа беше прашање, само прашање, искрено прашање.Штета што нема третмани тебе мозок да ти дадат.
Слика од на времето кога баба и ја миела во корито,така најубо ќе може да се утврди шо е.Зато фајчаш женска и и викаш, можи да добијам слика од тебе. И ова ти вели, од матура или кога бев апсолвентка? И ти, не не, најарно ко си била мала, можи 10 години пример.
После правиш споредба, ова она, не дека 100 посто сигурно ќе утврдиш, али онака, колку полесно да биди![]()
Колку сака може да биде жена, не знам само што ќе праи со тоа пераите број 45.
те сакаИ немој да ме нервираш, ти секогаш у секоја моја реченица, тема ми се спротивставуваш.![]()
Сака изгелда да "помине" набрзина а тие електрашите одсекогаш имале чуден вкус...Штом на 33 уште е студент,не ме чуди што се преобразил у жена.